Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor, dış transferde prensipte anlaşmaya vardığı 4 futbolcuyla resmi sözleşme imzaladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor, dış transferde prensipte anlaşmaya vardığı 4 futbolcuyla resmi sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon takımda yer alan ve sözleşmesi sona eren Adnan Güngör, Efe İnanç, Cafercan Aksu ve kaleci Fırat Çakmak ile yollarını ayıran, bu sezon sözleşmesi devam eden Uğur Erdoğan, Ramazan Altıntepe ve Sinan Turhan ile de anlaşmayan Kocaeli Birlispor, eksik mevkilerdeki oyuncuların yerini doldurmaya başladı. Teknik direktör İsmet Taşdemir'in raporu doğrultusunda transferde 2. Lig'i iyi tanıyan genç ve mücadeleci futbolcuları tercih eden Kocaeli Birlikspor yönetimi prensipte anlaşmaya vardığı dört futbolcuyla sözleşme imzaladı. Kocaeli Birlikspor, daha önce anlaşmaya varılan forvet oyuncuları Kırklarelispor'dan Onur Garip ve Gaziantepspor'dan Sehan Yılmaz, Pendikspor'dan Ali Kemal Yükseker ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan sol bek Erhan Eren için imza töreni düzenledi. Kulüp binasında gerçekleşen ve basın mensuplarının da katıldığı imza törenine kulüp başkanı Fahrettin Kandemir, yöneticiler Oktay Köse, Zeki Yüksel, Kemal Demir ve futbolcular katıldı.

Öte yandan Brunga Tesisleri'nde ön hazırlık çalışmalarını tamamlayan Kocaeli Birlikspor, sezon öncesi Palandöken'de yapacağı kamp için Erzurum'a gitti. 14 gün sürecek kamp süresince Kocaeli Birlikspor en az iki hazırlık maçı yapmayı planlıyor. 25 futbolcunun yer aldığı kamp kafilesine, transfer görüşmeleri sonuçlanan futbolcuların da sonradan dahil edileceği belirtildi. 6 Ağustos'ta sona erecek kampın ardından futbolcular üç günlük izine ayrılacak. İznin ardından ikinci etap kamp çalışmaları için yeşil-siyahlılar Afyon'a gidecek. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adnan Güngör Efe İnanç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title