Haberler

Sivasspor'da Fenerbahçe Mesaisi Başladı

Güncelleme:

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Fenerbahçe ile yapacakları maçta takımının iyi bir oyun ortaya koymasını arzuladığını söyledi.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile hafta sonu iç sahada yapacakları maçta takımının iyi bir oyun ortaya koymasını arzuladığını belirterek, "Taraftarlarımıza çok iyi bir oyun izletmek istiyoruz. Sahada iki büyük takımın mücadelesini izleyecekler. Maçın sonucu, takımımızın iyi motivasyonuna ve çalıştıklarımızı sahada göstermesine bağlı. Bunları yaparsak çok iyi sonuçlar alabileceğimize inanıyoruz" dedi.

Ligin 20. haftasında 9 Şubat Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği idmanla başlayan Sivasspor'da, teknik direktör Carlos, antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Sivasspor'un dün sahasında Bursaspor'a 2-1 mağlup olduğunun hatırlatılması üzerine Carlos, ligde ve kupada üst üste oynanan maçlar nedeniyle futbolcularının yorulduğunu ve sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek, "Bundan dolayı da lige ağırlık vermeye karar verdik. Lige daha fazla önem vererek devam ettik ama yine de dünkü maçta kötü oynamadık. Özellikle de takımımızda fazla forma şansı bulamayan arkadaşlarımız, oynama fırsatı buldu. Yine de maç eksikliklerine rağmen iyi bir oyun ortaya koydular. Maalesef kendi kalemize attığımız bir gol var ve bunun sonucunda mağlup olduk ama lig daha uzun ve mayısa kadar zamanımız var" diye konuştu.

Fenerbahçe maçında takımının çok iyi bir oyun ortaya koymasını arzuladığını belirten Carlos, "Taraftarlarımıza çok iyi bir oyun izletmek istiyoruz. Sahada iki büyük takımın mücadelesini izleyecekler. Maçın sonucu, takımımızın iyi motivasyonuna ve çalıştıklarımızı sahada göstermesine bağlı. Bunları yaparsak çok iyi sonuçlar alabileceğimize inanıyoruz" dedi.

Bir basın mensubunun, Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan futbolcular Webo ve Emenike'nin yokluğunun, Sivasspor açısından bir avantaj olup olmayacağını sorması üzerine Carlos, "Fenerbahçe gibi büyük bir takımın 1-2 oyuncusunun eksik olmasının çok büyük bir problem olacağını zannetmiyorum. Kaliteli oyunculardan oluşan bir takım. Eğer ki onlar çıktıysa onların yerine mutlaka aynı kalitede çok iyi işler yapabilecek oyuncular dahil olacaktır" değerlendirmesini bulundu.

Carlos, dünkü Bursaspor maçında sakatlanan kaleci Korcan Çelikay'ın tedavisinin sağlık ekipleri gözetiminde devam ettiğini söyledi. Korcan'ın çok ciddi bir problemi olmadığını dile getiren Carlos, Korcan'ın hazır olmaması durumunda diğer kaleciler Nihat Şahin ve Mahmut Bezgin'e görev verebileceğini belirtti.

- İdman

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. Bursaspor maçında ilk 11'de forma şansı bulan oyuncular, bu çalışmanın ardından takımdan ayrı koştu. Yarı sahada çift kale maçla devam eden antrenmanda, bazı futbolcular şut çalışması yaptı.

Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Asbaşkan Faruk Taşseten'in de izlediği idmana, sakatlığı bulunan kaleci Korcan Çelikay katılmadı. İstanbul Sivasspor Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı İsmail Taştan, üzerinde Roberto Carlos'un fotoğrafının yer aldığı halıyı Brezilyalı teknik adama hediye etti.

Kaynak: AA / Spor

Roberto Carlos Fenerbahçe Bursaspor Sivasspor Spor Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title