Haberler

Siirt Spor Yarına Gece Düzenlenecek

Güncelleme:

1969 Siirt Spor'u Ak Parti Milletvekili Osman Ören ziyaret ederek destekte bulundu.

Ak Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Amatör ligde mücadele eden 1969 Siirt Spor'u idmanda ziyaret etti. 1969 Siirt spor teknik direktörleri Şirjat Çoktur ve Sedat Amcaoğlu'ndan bilgi alan Milletvekili Osman Ören, takıma başarılar dile.

Takımda Siirt Milletvekili olarak daima destek vereceğin belirten, Osman Ören, "Siirt'in böylesine ciddi kurulan bir takıma ihtiyacı var. Biz siyasi partiler gerekli desteği vermeye hazırız. Takım Bal ligine yükselmesi durumunda büyük başarı elde edeceğine inanıyoruz" dedi.

1969 Siirt spor kulübü Başkanı Hasret Erik ile idman sonrası görüşen Milletvekili Osman Ören takımına maddi destek için Siirtliler gecesi düzenleyeceklerini ve düzenlenecek gecede elde edilecek gelir ile takıma oyunculara prim olarak verileceğini söyledi. Takıma manevi destekte bulunduğu için Osman Ören'e teşekkür eden 1969 Siirt kulübü başkan Hasret Erik, "Bizleri sağ olsunlar tüm siyasi parti liderleri ziyaret etti. Takımın kurulmasında bizlere destek verdiler ve vermeye devam ediyorlar. Siirt Spor'un düzenlenecek bir gece ile gerek teknik heyete ve gerekse futbolculara prim olarak dağıtılacaktır. Ben yine buradan tekrarlıyorum takım Siirt'in takımıdır, lütfen sahip çıkalım" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Spor

Osman Ören Ak Parti Siirt Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title