Haberler

Serdar Aziz'in Menajeri: Şenol Güneş ile Transfer Görüşmesi Yapmadık

Güncelleme:

Bursaspor'un defansı Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bir araya gelme nedenlerinin transfer görüşmesi olmadığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile buluşmasının sebebinin transfer görüşmesi olmadığını dile getirdi.

AVRUPA ŞAMPİYONASINA KADAR GÖRÜŞME YOK

Canatar, yaptığı açıklamada Serdar Aziz'in transferi için Avrupa Futbol Şampiyonası sonuna kadar hiçbir kulüple görüşmeyeceklerini vurgulayarak, "Şenol Güneş ile bir araya gelme nedenimiz kesinlikle transfer görüşmesi değildir" dedi.


"HABERLER YALAN"

Beşiktaş ve teknik direktörü Şenol Güneş ile başarılı futbolcunun transferine dair bir araya gelmediklerine dikkati çeken Canatar, "Bu tür haberler kesinlikle spekülasyondur, yalandır, asılsızdır. Futbolcumuz tamamen sezonun 2. yarısına konsantre oldu ve takımının başarısı için elinden geleni yapacak. Serdar Aziz'in transferinin görüşüleceği ve görüşmenin sonucunu açıklayacak tek resmi adres Bursaspor'dur" diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Haluk Canatar Serdar Aziz Şenol Güneş Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500

Yorumlar (20)

Adınızı Yazın:

Şenol adamın halidir

9
4
yanıtYanıtla
TimSah:

Bjk,nın ne kadar Ahlaklı olduğu herkes tarafından bilinir kendisini Rizespora satarak tescillemiştir.

9
3
yanıtYanıtla
Hsdi ordan:

O yili bi incele bjk sampiyonluga giderken takiliyo yine ve rizeden once 5 maci kaybediye top musun nesin

yanıt3
yanıt2
fb li:

sade rizeyemi , sebata da yattı. . fb şampiyon olamasındiye bursaya trabzona gs ye yattı. adı büyükolupta en kolay yatan kulüp. .

yanıt1
yanıt0
ünitimsah:

geçen sene daha şubat ayında 8taş ile anlaşmış, bursayı resmen rekabetten çekmiştir. ligin içine etmiştir. bu resmen şikedir. cincona, oyuncuların tüm çabasına rağmen türkiye kupasını alenen vermiştir. sözleşmesi bu sene 8taşla bitiyor. sözleşmeyi yenilemediğinde sezon sonu lgbti sponsorluğundaki çarşının yorumlarını göreceğiz.

0
10
yanıtYanıtla
ehl-i kur'anMobil-ANDROID:

şenol güneş Türkiye nin en büyük ismidir.(Futbol adına)

5
1
yanıtYanıtla
köksal akın:

futbolda büyüklük denilince yapılana bakılırsa kaybedilir, büyüklük son viraj anında, final oynamadaki başarıdan ortaya kendiliğinden çıkar, son maç avni aker Ts ile Fb maçı ve son maç ve beraberlikte dahi Ts şampiyon ve sonrası Fb şimdi hoca şenol güneş o gün karnesini aldı ve ne olduğunu gösterdi, Bjk ŞAMPİYON olabilir ama onunla derseniz o kadro herkesin elinde şekillenebilir, burada hoca faktörü geçersiz nerede bu ligde, hoca ne zaman öne çıkmalı avrupada ne oldu elendi, yani o ylz kaleci

yanıt0
yanıt3
Hsdi ordan:

Gecen senede ayni kadro vardi sadece dembaba vardi neden sampiyon olamadik o zaman neden 8 derbi 0 puan hoca farki olmazmi hic senin futbol bilgini ......... m

yanıt1
yanıt0
Bigman:

Cakma filozof yine yapmis yapacagini

yanıt0
yanıt0
tarık:

6s ye verdiği maçları saymassak normal biri

yanıt0
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title