Haberler

Şansal Büyüka: Arda Milli Takım'ı Bırakmak İsteyecek

Güncelleme:

Ünlü gazeteci Şansal Büyüka, İspanya'ya kaybettiğimiz maç sonrasında "Arda büyük ihtimalle Çek Cumhuriyeti maçı sonrasında Milli Takım'ı bırakmak isteyecek." dedi.

A Milli Takımımızın İspanya'ya 3-0 yenildiği karşılaşmanın ardından Şansal Büyüka Lig TV ekranlarında gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.

Büyüka, takım içinde Fatih Terim'e tavır alan oyuncular olduğunu belirtirken şu ifadeleri kullandı:

"HOCASINA TAVIR ALAN OYUNCU VAR"

"Bir başarısızlık varsa, herkes üzerine almak zorunda ve alacaktır da. Milli Takım kampından çok tatsız haberler geldi. Tamamı doğru bu haberlerin. Kadroda hocasına tavır alan oyuncu var. Ve yanına yandaş toplamaya çalışıyor bu oyuncu.

"TERİM DEVAM EDECEKSE TAKIMIN YARISI GİDECEK"

Takıma alınmayan, dışardan takımı karıştırmaya çalışan birkaç oyuncu var. Fatih Terim devam edecekse, Terim bu takımın yarısını 2018 kadrosunda almayacak. Almayacak. Fatih Terim'in devam etmeyeceğini düşünüyorum.

"ARDA TURAN BIRAKMAK İSTEYECEK"

Arda Turan, büyük ihtimalle Çek Cumhuriyeti maçının ardından milli takımı bırakmak isteyecek."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çek Cumhuriyeti Şansal Büyüka Fatih Terim İspanya Spor Haberler

500

Yorumlar (21)

ardaaaaaaa:

İnşallah bırakır emre mor ön tane arda eder

13
0
yanıtYanıtla
azad:

suclu fatıh terımdır bıraksın mıllı takımı ancak hava basmayı bılıyor yazııklar olsun yuh sana cıkarttıgın kadroya bak

12
1
yanıtYanıtla
cesur:

suçu hep başkasına atın ulu fatih terim hep suçsuz. . . ulan kendinize gelin be adam dünyanın en pahalı teknik direktörü kaç defa milli takım için futbolcu bakma için maçlara gittiğini gördünüz?niye gitsin enayiler parayı veriyor adım var yensekte yenilsekte ben paramı alırım diyen üstüne de nasıl olsa bikaç futbolcuyu suçlarım gene devam ederim diyen BECERİKSİZ VE YETENEKSİZ BİRİ. . . o kadar iyi olsaydı avrupada olurdu barcelona mancester falan yönetirdi. . . adam kendini kabul edecek takım bulamadı

11
1
yanıtYanıtla
HZ.ÖMERİN KILICI:

ARDAYMIŞ BARSLONADA OYNUYORMUŞ FIS FIS. ARDA FULBOLCUYSA BENDE MARADONAYIM.

11
1
yanıtYanıtla
Avci:

Sadece milli takimi degil futboluda biraksin, balon patladi artik artislikten baska yonu yok. bu millete yazik, uzmeye hakki yok. defolsun milli takimdan.

12
0
yanıtYanıtla
cinali:

ama hemen defol git

11
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ntv spordaki yorumcular dün ardayı savunup eleştiriyi biz yaparız taraftar değil dediler herkez işini yapsın dediler ama sizde o erkeklik yok ki eleştiri yapasınız arda sizin tv yüzünüz olmuş onunla reklam yapıyorsunuz defolsun yalak tv yorumcuları sizde

11
0
yanıtYanıtla
gazi:

isterlerse hepsi bıraksın 2 ligde milli takım çıkarsan bunlardan daha savaşçı ve daha onurlu oynarlar

10
0
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Ruhsuzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Terim birde diyor keyfini cikarin rezil olduk Dünya ya ne keyfi

7
0
yanıtYanıtla
EIT:

suc sende degil seni bu Kadar sisirten arkandakilr kocum bir insanda yetenek varsa baskalarinin sisirtmesiyle sisirtmesine gerek yok kisenin gözü kör degil muhtemellen arkanda parallel yapi var bu oyunlar onlarin seneryolarina benziyor milli takimdan gitmen isabetli olur en azindan gercek bir yetenege yer acmis olursun

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title