Haberler

Şanghay Masters'ta Finalin Adı: Federer-Gilles Simon

Güncelleme:

Novak Djokovic'i yenerek finale yükselen Roger Federer, şampiyonluk için Gilles Simon ile karşı karşıya gelecek.

Şanghay Masters'ta finalin adı belli oldu... Novak Djokovic'i yenerek finale yükselen Roger Federer, şampiyonluk için Gilles Simon ile karşı karşıya gelecek.

Roger Federer, Dünya 1 Numarası Novak Djokovic'in Çin'de 28 maçtır süren yenilmezlik serisine son vermek amacıyla korta çıktı. 33 yaşındaki İsviçreli raket, Şangay Masters'ın son şampiyonu Djokovic karşısında çok başarılı bir oyun ortaya koydu. İlk turdan çıkabilmek için 5 maç sayısını çeviren Federer, Djokovic karşısında performansını zirveye taşıdı.

Dünya sıralamasında yeniden 2 numaralı basamağa geri dönmeye hazırlanan Federer, 6-4 sonuçlanan 2 setle 2012 ve 2013 şampiyonu Djokovic'in unvanını korumasına izin vermedi.

SIMON 6 YIL SONRA FİNALDE

Federer'in finaldeki rakibi Gilles Simon oldu. Seribaşı olmayan Simon, Feliciano Lopez'i 6-2 ve 7-6 sona eren setlerle yenerek 6 yıl aradan sonra ilk kez bir Masters Turnuvası'nda finale çıktı.

Simon, maç boyunca ilk servisini oyuna soktuktan sonra sadece 2 puan kaybetti. Bu yılın başlarında dünya 44 numarasına kadar gerileyen Simon, Federer'i yenmesi halinde 15'inci basamağa kadar çıkabilecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Roger Federer Gilles Simon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title