Haberler

    Sandro'nun Fernandinho Heyecanı

    24 yaşındaki oyuncu Pazar günü oynanacak maçta vatandaşına karşı mücadele etmek için sabırsızlanıyor.

    Sandro, Tottenham'ın Manchester United ile oynayacağı maçta Fernandinho'ya karşı oynama fikrinin çok ilgi çekici olduğunu söyledi.

    Tottenham resmi internet sitesine konuşan Brezilyalı oyuncu, "Fernandinho benim arkadaşım. Milli takımda onunla iki defa beraber oynadım. O çok iyi bir oyuncu. Hem defansta oynayabiliyor hem de forvet hattında. Ona karşı iyi bir baskı kurmalıyız." ifadelerini kullandı.

    24 yaşındaki oyuncu maçı, "City'nin daha birçok iyi oyuncu var. Bizim bu maçta her şeyimizi vermemiz gerekecek. Bence zor bir maç olacak. Biz maçın başından itibaren güvenle oynamalıyız. Orada kazanmak oldukça güç olacak ama bunu yapmak zorundayız. Maçın ilk dakikalarından itibaren baskı yapıp her top için savaşmalıyız. Her maç önemlidir. Bu maçı da kazanmamız bizim için çok önemli." sözleri ile değerlendirdi.

    Tottenham'ın City'e konuk olacağı maç 24 Kasım saat 15:30'da başlayacak.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United Fernandinho Tottenham Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title