Haberler

Samsunspor - Bucaspor: 2-0

Güncelleme:

PTT 1. Lig'in 30. haftasında Samsunspor, Bucaspor'u 2-0 mağlup etti.

PTT 1. Lig'in 30. haftasında Samsunspor, Bucaspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından teknik direktörler ve oyuncular maçı değerlendirdi.

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, 3 puanı aldıklarını için mutlu olduklarını dile getirerek, "Buradan alınacak 3 puan çok değerliydi. Artık bundan sonraki maçlarımızın zor olacağını biliyoruz. Özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlar çok daha zor olacak. Bucaspor'un kaybedecek hiçbir şeyi yok. Bizim tek bir düşüncemiz var o da kazanmak ve galip gelmek. Dolayısıyla üst sıralara tırmanmak ve yakalamak için kazanmak gerekiyor. Tek düşüncemiz olduğu için yanlışlarla dolu maç oynayabiliyoruz. Çünkü stres dolu bir maç oluyor. Ayağımızdaki topu çok fazlasıyla rakibe kaptırıyoruz. İyi pas yapamıyoruz. Bu stres yanlışlar yaptırabiliyor. Ama ne olursa olsun kazanmak çok güzel bir şey. Ben 13 maçtır kaybetmeyen futbolcularımı kutluyorum. Çok iyi bir çıkış yakaladık. Şehrinde artık ayağa kalkmasını istiyoruz ve bekliyoruz. Bu takımlarına inansınlar ve destek versinler. Özellikle tribündeki desteği kastetmiyorum. Şuana kadar ekonomik yönden bize çok büyük destek veren eski Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç ve AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'a teşekkür ediyorum. Onlarda olmasaydı ekonomik yönden çok büyük çöküntü içerisinde olacaktık. Yetmiyor ama sonuna kadar önemli bir şekilde ekonomik yönde desteğe ihtiyacımız var. Çünkü bunu kabul etmek gerekir. Dolayısıyla bugün kazanılan maç önemliydi. Alınan 3 puan da değerliydi. Hatalarla dolu bir maçtı. Fakat kazanmanın güzelliğini yaşamak gerekir. İyi bir çıkış yakaladık ve bu çıkış adına bizlere düşen görevi layıkıyla yerine getiriyoruz" dedi.

Galip geldikleri için mutlu olduğunu belirten Samsunsporlu oyuncu Canberk Aydın, "Bu galibiyeti bize sürekli destek olan ve hiçbir zaman desteğini esirgemeyen eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a armağan ediyorum. Aynı zamanda eski başkanımız ve AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'a bize sürekli vermiş olduğu destekten dolayı da çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 14 haftadır yenilmiyoruz. Taraftarımızın da desteği ile içerideki maçlarımıza galip geliyoruz. İkinci yarı kaptanımız Adnan Güngör sahadan çıktıktan sonra bana jest yaparak kaptanlık pazubantını bana verdi" diye konuştu.

Tecrübeleriyle maçı kazandıklarını ifade eden Samsunsporlu oyuncu Taha Yalçıner, "Bizim için zor bir maç olacağını biliyorduk. Bucaspor genç, agresif ve kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Maça bu şekilde hafta içi hazırlandık. Maçı biz tecrübemizle 2-0 galip tamamlamasını bildik. Hedefe gittiğimiz bu süreçte bazen çok iyi oyun olmamasına rağmen kazanılan 3 puanlar ekstra puanlardır. Bugün de önemli bir 3 puan aldık. Bu şekilde devam edersek çok iyi yerlere geleceğiz. Bunun için de sonuna kadar savaşacağız" şeklinde konuştu.

BUCASPOR CEPHESİ

Maçın hakemine tepki gösteren Bucaspor Teknik Direktöre Mustafa Bahadır, "Bu maçı ben 18-20 yaşlarındaki çocuklarla oynuyorum. Bu çocukların emeklerine yazık günah. Bizi kim yendi bir baksınlar. Türkiye seyretti bu maçı. Bizi bu maçta kim yendi bir baksınlar" dedi.

Yenilen ilk gol hakkında konuşmayacağını söyleyen Bucasporlu oyuncu Berkay Samancı, "Ailemden aldığım örf ve adet doğrultusunda pozisyon hakkında konuşmayacağım. Samsunspor'u kutluyorum. İyi mücadele ettik. Bütün takım arkadaşlarımın alnından öpüyorum. İkinci yarı pozisyon da bulduk. Şuanda konuşsak da konuşmasak da Samsunspor'un hanesine 3 puan yazıldı" ifadelerini kullandı.

Hakemlerin sezon başından beri kendileri ile uğraştığını savunan Bucasporlu oyuncu Taha Can Velioğlu, "Biz sahaya çıktığımız zaman tecrübeli bir takımımız olmadığı için işin art niyetli kısmını beceremiyoruz. Bizim daha onu yapacak tecrübemiz yok. Biz sahaya çıktığımız zaman alnımızdaki terin son damlasına kadar mücadele edip kafamız rahat bir şekilde çıkıyoruz. Hakemler hakkında ben artık konuşmak istemiyorum. Bunlarla sezon başından beri uğraşıyoruz. Hakemler bazı kararları verirken biraz ellerini vicdanlarına koysunlar. Samsunspor'u tebrik ederim" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Kalpar Samsunspor Ak Parti Bucaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title