Haberler

Şahinbey Belediyespor, "Çıtayı Yükseltiyor"

Basın sözcüsü Kara: "Önce Halkbankası'ndan set aldık, ardından Fenerbahçe'den puan. Bu, güçlü takımlara karşı bile çıtayı yükselttiğimize işarettir"

Voleybol Erkekler 1. Ligi takımlarından Şahinbey Belediyespor'un basın sözcüsü İbrahim Kara, önceki hafta Halkbankası'ndan set, geçen hafta da Fenerbahçe karşısında puan aldıklarını hatırlatarak "Bu, güçlü takımlara karşı bile çıtayı yükselttiğimize işarettir" dedi.

Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3-2 mağlup oldukları Fenerbahçe maçına çok iyi başladıklarını, maçın ilk 2 setini kazandıklarını söyledi.

Maçın 3 ve 4'üncü setlerinde hatalarının rakipleri tarafından iyi değerlendirildiğini dile getiren Kara, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe hatalarımızdan yararlanıp maçı eşitledi. Son sette 8-2 öndeydik ama bu süreçten sonra rakip oyuncu Arslan Ekşi'nin itirazları, maçın soğumasına neden oldu. Arslan, salona su şişesini fırlattı, hakeme yoğun itirazları oldu. Ekşi'nin yaptıklarına hakemin kayıtsız kalması durumu değiştirdi, resmen maçın soğumasına neden oldu. Maç soğuduktan sonra oyuncularımız toparlanana kadar Fenerbahçe gibi güçlü bir ekip bu fırsattan yararlanmasını bildi."

Skor ne olursa olsun sporcularının var güçleriyle galibiyet için mücadele ettiğini vurgulayan Kara, bu yüzden tüm sporcuları ve teknik heyeti kutladı.

Kara, son haftalarda güçlü ekiplerle karşılaştıklarını ifade ederek, "Önce Halkbankası'ndan set aldık, ardından Fenerbahçe'den puan. Bu, güçlü takımlara karşı bile çıtayı yükselttiğimize işarettir. Çünkü sürekli serinin üstüne koyuyoruz. Ligin yeni ekibi olmamıza rağmen böyle giderse çok daha iyi seviyelere çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu. - Gaziantep

Kaynak: AA / Spor

İbrahim Kara Fenerbahçe Şahinbey Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title