Haberler

Sabri, Maxi Pereira'nın Gerisinde Kaldı

Güncelleme:

Galatasaray'da Cüneyt Tanman'ın eleştiriler üzerine Maxi Pereira ile kıyasladığı milli yıldız, istatistikleriyle meslektaşının gerisinde kaldı.

Galatasaray'da dönemin futbol şube sorumlusu Cüneyt Tanman'ın Maxi Pereira için "Sabri'den daha iyi değil" sözleri yeniden gündem konusu oldu.

SAĞ BEK ÇÖKTÜ

Transfer dönemindeki performansı taraftarları memnun etmeyen Galatasaray yönetiminin bir savunması daha çöktü. Sağ bek transferinden vazgeçerek Sabri Sarıoğlu ile sözleşme yenilenmesi üzerine sert eleştirilere uğrayan yönetim, Aydın Yılmaz ile yola devam etme düşüncesinden ise aşırı tepkiler nedeniyle vazgeçmişti.

"PEREIRA, SABRİ'DEN DAHA İYİ DEĞİL" DENMİŞTİ

Dönemin futbol şube sorumlusu Cüneyt Tanman, adı gündemde olan ve bonservis bedeli olmadan Porto'ya transfer olan Benfica'nın yıldızı Maxi Pereira için, "Sabri'den daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum" demişti.

SABRİ, PEREIRA'NIN GERİSİNDE KALDI

Sabri önceki gün çıktığı ilk lig maçında yaptığı 10 ortada tek bir isabet sağlayabilirken, Porto'nun yeni yıldızı Pereira ise Guimaraes maçına 11'de başladı ve 2 asistle 3-0'lık galibiyette önemli bir rol oynadı. Özellikle Sabri'nin Sivasspor maçının ilk yarısında yapptığı bir ortanın kimseye değmeden taca çıkması sosyal medyada dalga konusu oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sabri Sarıoğlu Cüneyt Tanman Maxi Pereira Galatasaray Spor Haberler

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 29 Mayıs hangi burç? 29 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 29 Mayıs tarihi hangi burç olur? Nihat Doğan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Nihat Doğan kaç yaşında, nereli? Nihat Doğan biyografisi! Yalçın Karatepe kimdir? Halk Tv konuğu Yalçın Karatepe kaç yaşında, nereli? Yalçın Karatepe biyografisi! 29 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? 29 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? İstanbul'un Fethi toplu taşıma ücretsiz mi? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm izle! TRT 1 Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fetihler Sultanı son bölüm neler oldu? 29 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? Bugün ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Özgür elendi mi? 29 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 29 Mayıs Survivor elenen isim! İSTANBUL'UN FETHİ KISA MESAJLAR! 29 Mayıs İstanbul'un Fethi anlamlı, güzel ve resimli sözler neler? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 29 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

500

Yorumlar (13)

Deme ya:

Futbol''un F sinden anlamayan adam paraya para demiyor. Bi boktan anladığı oynadığı oyunun seyirciye zevk verir yanı yok sizin gibiler tepemize çıkardı böyle kıytırık oyuncuyu.

7
0
yanıtYanıtla
GS VE DİĞERLERİ:

31 AĞUSTOSA AZ KALDI. BEKLEYİN HAMZAOĞLU VE YÖNETİM TRANSFER BOMBALARINI PATLATACAK!!!!!!AMA SAĞ BEKE İHTİYACIMIZ YOK. STOPERE İHTİYACIMIZ YOK. KALECİYE İHTİYACIMIZ YOK, KANATLARA TAKVİYEYE İHTİYACIMIZ YOK DA BOMBALARI HANGİ MEVKİLERDE PATLATACAKLAR, ONU BİLEMEDİM.

4
0
yanıtYanıtla
SAVAS:

SAKATLANMIYORDA KURTULALIM ADAMDAN. . .

4
0
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE''Lİ.:

SABRİ İLE ŞÖYLE DALGA GEÇTİK, BÖYLE DALGA GEÇTİK AMA İYİ ADAMDI BE. . . YİNE DE GALATASARAY''A EMEK VEREN, YILLARIN DENEYİMLİ FUTBOLCUSU. . . ÇOĞU GELEN YABACIDAN DA İYİ FUTBOLCU ASLINDA. . . ADAMLAR GELDİLER, DOĞRU DÜZDÜN TOPA VURMADAN GİTTLER BAVULLAR DOLUSU PARAYLA. . . SABRİ BAZEN TOPU TRİBÜNLERE YOLLASA DA, İYİ NİYETLİ BİR ÇOCUK. . BU SEZON SONUNDA DA JÜBİLE YAPMALI GALATASARAY DA. . HAKKINI YEMEMEK LAZIM SABRİ''NİN. . .

4
0
yanıtYanıtla
ALİ:

Sabri havaya atar pireli topu adama kendini tribune atar şikeci şeytan rıdvan ilk maçta şikeciler 80 gol atar dedi bakalım şeytan rıdvan BJK kaç gol atar der herhalde 280 gol atar der çünkü şeytanlar dünyasında yaşıyor

1
2
yanıtYanıtla
111can:

bide Türkçesini yazda okuyalım

yanıt5
yanıt0
BİRİ:

BU ADAM TAM BİR MAL YA

2
1
yanıtYanıtla
abbas:

sabrinin babası muhtar torpilli. digil 3 lig mahalle takımında oynıyamaz turkiyede sporcular torpille oynarsa boyle olur daha minik takımlardan baslıyor torpil ver parayı cocogun sporcu olsun

1
0
yanıtYanıtla
ARENA MÜDAVİMİ:

''GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTEMEZ''. ARENA DA HER MAÇTA EN UFAK HAREKETTE YUHALANACAK İLK İSİM SABRİ, SONRA MELO OLACAK. KULÜBE BİR ŞEY VERMEDEN AYDIN İLE BERABER SÜREKLİ ALAN, ÜSTÜNE KARISINA 1. 5 MİLYONLUK ARABA ALARAK TÜY DİKEN''REYİZ''KENDİ SONUNU HAZIRLADI. HAMZA HOCA TAKIMINI ON KİŞİ OYNATMAK İSTEMİYORSA, SABRİYİ ARENADA OYNATMAMALI. BİZDEN SÖYLEMESİ. KOMBİNE KARTI İÇİN KREDİ ÇEKEN TARAFTAR. HER MAÇTA SABRİYE YAPMADIĞINI BIRAKMAYACAK. ESAS SIKINTI. TARAFTAR İKİYE BÖLÜNÜNCE YAŞANACAK. GÖRÜRSÜNÜZ.

1
0
yanıtYanıtla
SABRİ REİS:

SABRİ OYNASIN KARDEŞİM ADAMI SEYREDERKEN KEYİF ALIYORUZ:) KONUŞACAK GEYİK MUHABBETİ YAPIYORUZ İŞTE:))

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title