Haberler

Roberto Carlos'un Çılgın Arabası Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos'a, Anzhi döneminde hediye edilen Bugatti Veyron Sport Vitesse markalı araç ortaya çıktı.

Akhisar Belediyespor'un Teknik Direktörü Roberto Carlos'un "çılgın arabası" ortaya çıktı. 1.75 milyon Euro değerinde Bugatti Veyron Sport Vitesse. Rus basınında, Roberto Carlos'a bu aracı Anzhi Başkanı Süleyman Kerimov'un hediye ettiği yazıldı.

100 KM'YE 2.5 SANİYEDE ÇIKABİLİYOR

Bugatti Veyron ile yapılan en yüksek hızı saatte 407 km'dir ve 100 km'ye 2.5 saniyede çıkabilmektedir. Aracın benzin deposu 100 litreliktir. Normal kullanımda 100 km`de yakıt tüketimi 20 litredir. Ancak araba tam güç ile sürüldügünde 100 km`de 78 litre benzin tüketmektedir, bu da 18 dakikada deponun boşalacağı anlamına gelmektedir.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos:

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Akhisar Belediyespor Roberto Carlos Bugatti Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

los de la.nazzamobilWeb@haberler.com:

Benim haci muro buna bin basar :D

11
3
yanıtYanıtla
ACG:

dünyanın en zengin futbolcularından olan roberto carlos eğer 65 yaşına kadar Türkiyede kalırsa ve bu aracı hergün tam güçte kullanırsa benzininde 4, 60 tl olduğunu düşünürsek, servetinin büyük kısmını akaryakıta vermiş olacaktır.

12
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Bende Bunu anlamam Çoğumuz 1 veya 2 dükkan kira geliri olsa yan gelip yatar çalışmayız bile, Carlosun dünyaları var, Brezilyada saray yavrusu evi var halen buralarda dolaşıyor.

12
0
yanıtYanıtla
avropalı osmanaga:

bugatti woksvagın ürünüdür. trafikte sürülebilecek tek yarış arabası budur. acemiler bile kullanabilir. firma bunu özel kılıyor. fiyatına gelince saçma. gerçek fiyatı2014 artık dahayenisiyok. ;2, 8 milyon euro!!!ne bu kardeşim parçalasan 2800 parça çıkarmı? bence çıktı diyelim, cıvatası bile 1000 tl yapar nebu şimdi!ozaman ön takıma bir mercedes 200 serisi alınabilir . tamponuna bi korolla hemde sıfır. bence saçmalık. ne alınır nede binilir. sonuçta uzayamı çıkıyor!her araba gibi dört teneke işte. benzin düşmanı.

10
1
yanıtYanıtla
yunusmobilWeb@haberler.com:

Zengin züğürt ve çene üçlemesi işte..

7
1
yanıtYanıtla
selin yavuz Mobil-ANDROID:

güzel ya ba yıl dim

8
0
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

Araba satilmadigi icin uretim durduruldu

5
1
yanıtYanıtla
camboMobil-ANDROID:

Gaz takilirsa bence daha iyi olur...

3
2
yanıtYanıtla
ahmet:

yazık sana

1
3
yanıtYanıtla
Bertan Kartal:

İmkanı olup ta alıp kullanmayan namerttir.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title