Haberler

Rize Şehir Stadyumu'nun Yeni Adı "Çaykur Didi Stadı" Oldu

Güncelleme:

Rize Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen Rize Yeni Şehir Stadyumu'nun ismi "ÇAYKUR Didi Stadı" olarak değiştirildi.

Hizmete açıldığı 2009 yılından bu yana isim arayışları devam eden Rize Yeni Şehir Stadyumu için isim arayışları sona erdi. Rize Yatırım A.Ş. tarafından UEFA kriterlerine göre inşa edilen 15 bin kişilik stadyumun ismine, ÇAYKUR Rizespor'un da ana sponsoru olan ÇAYKUR sponsor olarak "ÇAYKUR Didi Stadı" adı verildi.

YOK BÖYLE TESADÜF

2009'da Fenerbahçe maçı ile hizmete giren stadyum, 23 Ağustos 2015'te yani yarın yine Fenerbahçe ile oynanacak karşılaşmada "ÇAYKUR Didi Stadyumu" adıyla anılmaya başlayacak.

"ÇAYKUR DİDİ STADI" OLDU

Konuyla ilgili olarak Çaykur Rizespor'dan yapılan açıklamada, "Spor Toto Süper Lig'de yer alan takımımız Çaykur Rizespor'un maçlarını oynadığı Yeni Şehir Stadı'nın ismi 'ÇAYKUR Didi Stadyumu' oldu. Yeşil-Mavili kulübümüzün ana sponsoru olan Çaykur'un, stadımızın isim haklarını da alarak son yıllardaki başarılı büyümesi ile dikkat çeken 'ÇAYKUR Didi' markasının Türk sporuna ve bölgeye verdiği destek daha da güçlenmiş oldu. Uzun vadede Rizespor ile bütünleşen ve bu sezon da ana sponsorumuz olacak olan ÇAYKUR; bilindiği gibi Rize'nin bağrından çıkan Didi soğuk çay markasıyla sporseverlerin, gençlerin ve çocukların sevgisini kazandı." denildi.

ÇAYKUR DİDİ STADYUMU

Rize Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen 15 bin kişi kapasiteli modern stadyum 2009 yılında 12 Ağustos tarihinde Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında oynanan hazırlık maçı ile hizmete girmişti. Stadyumda "ÇAYKUR Didi stadı" ismi ile ilk maç pazar akşamı saat 21.45'te yine Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak. Stadyumun mimari tasarımında, modern çizgiler, yerel ve geleneksel mimari sentez öne çıkmakta. Stadyum zemin alanı 19 bin 776 metre kareden oluşuyor. Stadyum seyirci kapasitesi; 15 bin 558 kişi.

DİDİ SOĞUK ÇAY PİYASASININ LİDERİ

Stadyuma ismini veden ÇAYKUR'un Didi isimli soğuk çay markası son üç yıldır piyasada. Piyasadaki pazar payını katlayarak arttıran Didi şu anda soğuk çay piyasasının lideri. Yılda ortalama 150 milyon adet satan Didi aynı zamanda yaklaşık 40 ülkeye ihraç ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

Zaza Kürdü:

RTE isminin verilmediğini görünce bunları küme düşürür :)

7
4
yanıtYanıtla
ALKDHİH:

TAYYİP DİDİ OLSAYDI ÜLKEDE HERŞEYİ O DİYO DİKTATÖR

1
5
yanıtYanıtla
yok:

hadi lan oradan

yanıt0
yanıt1
MİLLİYETÇİ TÜRKİYE:

BURASI DİDİ BURDAN ÇIKIŞ YOK ahaha

4
2
yanıtYanıtla
cevat:

BIDI BIDI ÇEKİRGE. . . Olsa çok daha iyi olurmuş. . ??

4
1
yanıtYanıtla
didi:

DİDİ ULan

5
0
yanıtYanıtla
ASTERİX:

aha şuraya yazıyorum. . . Bu didi kelimesi uğursuzluk getirecek, kümeden kümeye düşecek rize, , çünkü çok gıcık almış bir kelime bu, reklamlarda. . şimdiden vazgeçsinler bu isimden. . her kelimenin kainatta bir tesiri var, , , :)

3
1
yanıtYanıtla
metin:

Dİ me Dİ Dİ me :))

yanıt0
yanıt0
bir dostMobil-ANDROID:

Lipton mu olaydi olaydı yerli malı yurddun malı.bide ŞEKERSİZİ yapilsa.deymeyin keyfimize.

3
1
yanıtYanıtla
OHA DİYORUM:

RİZESPOR, YAZISININ YANINA ''dA CEZANIN RESMİNİ KOYAYDINIZ GÜZEL REKLAM OLURDU

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title