Haberler

    Rıdvan Dilmen ve Ahmet Çakar Sert Konuştu

    Rıdvan Dilmen, Başakşehir'den Yalçın Ayhan, Volkan Babacan, Ufuk Ceylan ve Emre Belözoğlu'nun, PFDK'dan aldığı cezalardan memnun kalmadı ve patladı.

    Rıdvan Dilmen, Rizespor maçı sonrasında gazetecilere saldırdığı gerekçesiyle Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan'a 5 maç, Volkan Babacan'a ise 1 maç ceza verilmesi üzerine NTV Spor canlı yayınına bağlanarak isyan etti.

    Rıdvan Dilmen, PFDK'yı istifaya davet ederken; "Türkiye'de 3-4 günde bir tiyatro - sinema yayına giriyor. Bir operasyon yapılmış, o operasyon sonunda dayak yiyen kardeşimiz, uçağa bindirilmiş, çay, kahve içirilmiş, bir de röportaj yaptırılmış dayak yediği adam ile, sonra güllük gülistanlık olmuş her şey, sonra da Türkiye'deki insanların akıllarıyla dalga geçilmiş. Filmin sonu burada bitiyor. Ben bu filmin hiçbir şeyini beğenmedim. 3-4 günde bir senaryo çekiliyor. Bu filmin adı, 'İnsanlarla alay etmek'. Başakşehir kararını verenler kurullar, yarın istifa etmeli" ifadelerini kullandı.

    AHMET ÇAKAR: "ŞEHİR EŞKİYASI VOLKAN BABACAN SEZONU OLSUN"

    Beyaz TV'de yorumculuk yapan eski hakemlerden Ahmet Çakar ise, "PFDK Volkan Babacan'a verdiği cezadan sonra benim için bitmiştir. Süper ligin adı seneye "şehir eşkiyası Volkan Babacan " sezonu olsun. PFDK üyeleri de zil takıp oynasınlar" şeklinde paylaşımda bulundu.

    UFUK VE YALÇIN'A 5, VOLKAN BABACAN'A 1 MAÇ

    PFDK, Medipol Başakşehirli futbolculardan Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan 5'er, Volkan Babacan da 1 maç men cezası verdi.

    TFF'den yapılan açıklamaya göre, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Çaykur Rizespor ile Medipol Başakşehir arasında oynanan karşılaşma sonrasında basın mensubuna yönelik saldırıları nedeniyle Yalçın ve Ufuk, 5'er resmi müsabakadan men ve 13'er bin lira para cezası aldı.

    Volkan Babacan'a da aynı maçtan sonra basın mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakadan men ve 13 bin lira para cezası verildi.

    Kurul ayrıca, Medipol Başakşehir'in takım kaptanı Emre Belözoğlu'na da sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 50 bin lira para cezası verildiğini açıkladı.

    Kaynak: Sporx.com

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Volkan Babacan Rıdvan Dilmen Yalçın Ayhan Ufuk Ceylan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title