Haberler

    Pekin Masters: Dünya Sıralamasının İlk 11'i Pekin'de Buluşuyor

    Penelope Leprévost, Kevin Staut ve Roger-Yves Bost 8-11 Mayıs tarihleri arasında Çin’in başkenti Pekin’de düzenlenecek olan Longines Pekin Masters için bir araya gelecekler.

    Dünya sıralamasında ilk üç sırada Britanya temsilcileri Scott Brash ve Ben Maher ile Alman binici Ludger Beerbaum yer alıyor. Son Avrupa Şampiyonu Roger-Yves Bost dışında Londra Olimpiyatları’nda takım altını kazanan Britanyalı Nick Skelton da Pekin’de bulunacak.

    Üç kez Dünya Kupası finalini kazanmayı başaran Meredith Michaels-Beerbaum, Amerikalı Laura Kraut, Alman Marco Kutscher ile İsviçreli Jane Richards–Philips Pekin yolcularının diğer bölümü.

    Dünyanın en iyi 11’i ilk defa kuş yuvası şeklinde olan Pekin’in görkemli Olimpiyat Stadyumu’nda kendilerini gösterirken, onlara Çin’in ilk 20’si eşlik edecek. Çinli biniciler için dünyanın en iyi binicileri ile karşılaşmak ve onların çalışma yöntemlerinden faydalanabilmek büyük bir fırsat. Bu müsabaka aynı zamanda atlı sporların Çin’de daha fazla önem kazandığını gösteriyor. Haftasonunun önemli yarışması Alman parkur şefi Frank Rothenberger tarafından tasarlanan Grand Prix 3 * olacak.

    Roger-Yves Bost 12 yaşındaki aygırı Castle Forbes Ogham’a, Penelope Leprévost da annesi Quickstar tarafından babası da Dollar Du Murier tarafından olan Aresse M isimli 9 yaşındaki bir aygıra binecek. Kevin Staut ise iki kısrak ile yarışacak. Bu kısraklardan ilki Cheyenne III Z * HDC (Chatman ve Calimero) Estoy Aqui, diğeri ise Muze * HDC (Malito derive x Kashmir van't Schuttersho) orijininden geliyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Çin Halk Cumhuriyeti Britanya Pekin Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title