Haberler

Peçenek'in Adı Tesislerde Yaşatılacak

Güncelleme:

Kalp krizi sonucu ocak ayında hayatını kaybeden Teknik Direktör Peçenek'in adı, TKİ Tavşanlı Linyitspor'un tesislerinde yaşatılacak.

PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor'da teknik direktörlük yaparken 29 Ocak'ta kalp krizi nedeniyle vefat eden Arif Peçenek'in adı, kulüp tesislerine verildi.

Kulüp Menajeri Abdullah Duran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulu toplantısında, tesislere Peçenek'in adının verilmesinin kararlaştırıldığını söyledi.

Peçenek'in kısa süre de olsa kulübe hizmet ettiğini belirten Duran, "Rahmetli hocamızın ismi, Tavşanlı ile özdeşleşti. O aslında burada yaptığı çalışmalarla tesislerimize kendi ismini kendisi verdi. Yönetimimiz de Tavşanlı halkı ve Arif Peçenek ismine vefa gösterip bu kararı aldı. Tesislerimiz bundan sonra 'TKİ Tavşanlı Linyitspor Arif Peçenek Tesisleri' olarak anılacak" dedi.

Arif Peçenek'in oğlu Alican Peçenek ise insanları çok seven bir kişiliğe sahip olan merhum babasıyla gurur duyduğunu anlattı.

Babasının, futbol oynadığı döneminde gittiği bütün takımlarda kaptanlık dile gteiren bildiren Peçenek, şöyle konuştu:

"Babamın vefatından sonra ailevi sıkıntılarımız oldu fakat bunların hepsi geride kaldı. Çünkü bizler Allah inancı, ahiret inancı olan insanlarız. Babamın ne zorluklar içinde ekmeğini kazandığını biliyorum. Tavşanlı artık bizim hayatımızın köşesinde olan bir yer. Babamın ömrü vefa etseydi takımı çok iyi yerlere getireceğine inanıyordum. O her zaman hedeflerini büyük tutardı ama ömrü vefa etmedi."

Peçenek, tesislere babasının adının verilmesinden dolayı kulüp yönetimi ve ilçe halkına teşekkür etti. - Kütahya

Kaynak: AA / Spor

Tavşanlı Linyitspor Abdullah Duran Arif Peçenek Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title