Haberler

Şampiyon Doğa, Ülkeye Döndü

Hırvatistan’da organize edilen 2017 Dünya Erkekler Liselerarası Basketbol Şampiyonası’nda şampiyon olarak 7. kez kupayı Türkiye’ye getiren Doğa Koleji, ülkeye döndü.

Hırvatistan'da organize edilen 2017 Dünya Erkekler Liselerarası Basketbol Şampiyonası'nda şampiyon olarak 7. kez kupayı Türkiye'ye getiren Doğa Koleji, ülkeye döndü.

Hırvatistan'da düzenlenen Dünya Erkekler Liselerarası Basketbol Şampiyonası'nda şampiyon olan Doğa Koleji, Atatürk Havalimanı'ndan ülkeye giriş yaptı. Şampiyon takımı, oyuncuların aileleri, arkadaşları ve okul görevlilerinin katılımıyla yoğun bir karşılama yapıldı. Yapılan törende oyuncular, takım antrenörleri ve yöneticiler, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu.

Mert İlhan: "Gelenek bozulmadı"

Biz büyük hedefle yola çıktıklarını söyleyen takımın önemli oyuncularından Mert İlhan, "Çok mücadele ettik. Her şeyimizi verdik. İnşallah okulumuzu ve ülkemizi iyi temsil etmişizdir. Hepimize hayırlı olsun. Gelenek bozulmadı. Yine Türkiye'ye geldi. Kişisel olarak milli takımlarda oynamak isterim. İnşallah Avrupa Şampiyonları'nda da bu başarıyı sürdürürüz" diye konuştuk.

Ali Rıza Lüle: "Sporda başarıyı yakalarken, akademik alanda da başarılılar"

Yoğun bir çalışmanın sonucunda gelen bir başarının olduğunu belirten Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, "Çocuklarımızı ilkokuldan yetiştiriyoruz. Hepsini tebrik ediyoruz. Sporda başarıyı yakalarken, akademik alanda da başarılılar. Ülkemizdeki tüm eğitim kurumlarına örnek olmalıyız" dedi.

Adem İnce: "Emeği geçenlere teşekkür ederim"

Türkiye Okul Federasyonu Başkan Vekili Adem İnce ise, "Basketbolda dünya şampiyonu olduk. İnşallah Olimpiyatlara ev sahibi olduğumuzda şampiyonları yetiştirmeye devam edeceğiz. Bu çocuklar bize heyecan verdi. Emeği geçenlere teşekkür ederim" diye konuştu.

Erdinç: "Final kolay oldu"

2015'ten sonra 2017'de dünya şampiyonu olduklarını ifade eden takım antrenörlerinden Bekir Erdal Erdinç, "Kimseye kaybetmeden şampiyon olduk. Turnuva bizim çeyrek finalde bitti. Yunanistan maçında 11 sayıdan gelip, son 5 dakikada maçı kazanmak karakter meselesiydi. Final kolay oldu. Genç Milli Takım oyuncuları çoğu. Çok yetenekli çocukları" değerlendirmesini yaptı.

Çok zor bir turnuva geçirdiklerini vurgulayan takım antrenörlerinden Tulga Erdem ise, "Yunanistan maçı bizin için sınavdı. Takımımız karakter gösterdi. Yarı final, final bizim için daha kolay oldu. Başarılarımız devam edecektir" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hırvatistan Doğa Koleji Türkiye Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Bakmadan Geçme

17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne oldu, kaç kaç bitti? A Milli Kadın Voleybol Takımı (Filenin Sultanları) maçı ne oldu? Almeria Barcelona maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almeria Barcelona maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Discord çöktü mü? Discord problem mi var 16 Mayıs 2024? #128680 AFAD deprem kira yardımı bitti mi, devam ediyor mu? #128680 Almeria Barcelona maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Almeria Barcelona maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title