Haberler

Özdenak Ağzına Geleni Söyledi

Güncelleme:

Eski futbolcu ve yorumcu Gökmen Özdenak, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı ağır sözlerle eleştirdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray hakkında söylediği sözler gündeme bomba gibi düştü. Konu hakkında görüşlerini anlatan yorumcu Gökmen Özdenak, söylediği ağır sözlerle şok etti.

TV 8'de "TELEGOL" programında konuşan Gökmen Özdenak, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe için şunları söyledi:

"Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldrım gündem değiştirmek istiyor. Şampiyonluk gitmiş, Avrupa gitmiş. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Galatasaray'a söylediği sözler ayıp. 15 senedir Fenerbahçe'nin başkanısın, ancak nerede sportif başarı? 15 senedir o kadar parayı ne yaptın? 15 senedir 5 tane şampiyonluk, 1 tanesi de şaibeli... Onun da ne olacağı belli değil. Bu kadar parayı sorumsuzca harca. Şike yap...Özhan Canaydın bana anlattı. Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ın Galatasaray'ın stadı TT Arena'nın yapılmasını engellemek için çalıştığını anlattı. Fenerbahçe 15 senede 4 kere şampiyon oldu. Fenerbahçe Başkanı Galatasaray hakkında bu şekilde konuşamaz. Sen kimsin? Sen nasıl konuşabiliyorsun? Aziz Yıldırım kim?"

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Gökmen Özdenak Aziz Yıldırım Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title