Haberler

    Overmars: Ne Huntelaar Ne de Sneijder...

    Ajax'ın futbol direktörü Marc Overmars, Klaas-Jan Huntelaar ve Wesley Sneijder'in yakın gelecekte başkent ekibine gelmeyeceğini söyledi.

    Overmars, Hollanda Ligi'nde şampiyonluk saltanatı süren Ajax'a, ne Schalke'de oynayan Huntelaar'ın ne de kariyerini Galatasaray'da sürdüren Sneijder'in henüz dönme ihtimalinin bulunmadığını ifade etti.

    Ajax hissedarlar toplantısında açıklama yapan Overmars "Her iki oyuncuyla da sürekli görüşüyoruz. Huntelaar, Schalke'de çok başarılı. Sneijder'in geri dönme fikriyle ilgili olarak henüz net bir şey öğrenemedik." dedi.

    Ajaxlı taraftarlar tecrübeli oyunculardan ülkelerine geri dönerek büyük başarılara imza atmasını bekliyor.

    1995 yılında Şampiyonlar Ligi kazanan efsane Ajax kadrosunda yer alan eski kanat oyuncusu Marc Overmars, o yılla ilgili bir hatırlatma yaparak "1995'teki kadro genç ve kaliteliydi. Frank Rijkaard gibi müthiş bir oyuncuyla çalışmak harika bir şeydi. Ancak yaşı büyük oyuncuların iyi işler çıkardığına çok fazla örnek veremeyiz." şeklinde konuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Klaas Jan Huntelaar Wesley Sneijder Marc Overmars Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title