Haberler

Orlando, Son Saniyede Kaybetti

Amerikan Profesyonel Basetbol Ligi Play -Off Karşılaşmaları İlk Tur Maçlarına, Doğu Konferansı'na İki, Batı Konferansı'na da Tek Maçla Devam Edildi.

Amerikan Profesyonel Basetbol Ligi (NBA) play-off karşılaşmaları ilk tur maçlarına, Doğu Konferansı'na iki, Batı Konferansı'na da tek maçla devam edildi.

Doğu Konferansı'nda Milli Basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun takımı Orlando Magic, konuk olduğu Philadelphia 76ers'a, Thaddeus Young'ın bitime 2 saniye kala bulduğu basketle 96-94 yenilerek, seride 2-1 geriye düştü.

Hidayet Türkoğlu'nun 11 sayı, 6 ribaunt ve 4 assistle oynadığı maçta takım arkadaşı Dwight Howard, 36 sayı 11 ribauntluk performansıyla ''double-double'' yaparken, karşılaşmanın da en skorer ismi oldu.

Magic'te Rafer Alston'ın 17, Rashard Lewis'in 14 ve Courtney Lee'nin de 6 sayısı mağlubiyeti önleyemedi.

Philadelphia 76ers, Andre Iguodala'nın 29 ve Andre Miller'ın 24 sayısıyla galibiyete ulaşırken, Willie Green 12, son saniye basketinin sahibi Thaddeus Young 6 ve Samuel Dalembert de 4 sayılık katkı yaptılar.

Cleveland Cavaliers da deplasmanda Detroit Pistons'ı 79-68 yenerek seride durumu 3-0'a getirdi ve bir üst tura iyice yaklaştı.

Konuk ekip Cavaliers'de, Lebron James, 25 sayı, 11 ribauntluk performansıyla ''double-double'' yaparken, karşılaşmanın da en skoreri olmayı başardı. Cavaliers'de, yedekten gelen Joe Smith 19 sayı üretirken, Zydrunas Ilgauskas 13, Anderson Varejao da 7 sayılık katkı yaptı.

Ev sahibi Pistons'da, Richard Hamilton 15, Rodney Stuckey de 12 sayı üretirlerken, bu performansları takımlarının galibiyeti için yeterli olmadı.

Pistons'da, Antonie Mcdyess 8, Tayshaun Prince 7, Rasheed Wallace 5 sayı kaydetti.

-BATI KONFERANSI-

Batı Konferansı'nda TSİ sabaha karşı tek maç yapılırken, Houston Rockets sahasında Portland Trail Blazzers'ı 86-83 yenerek, seride durumu 1-1'e getirdi.

Rockets'da, Luis Scola kaydettiği 19 sayıyla Blazzers'dan Brandon Roy ile maçın en skoreri ünvanını paylaşırken, Shane Battier 16, Aaron Brooks 11 ve Çinli yıldız Yao Ming de takımının galibiyetine 7 sayılık katkıda bulundu.

Konuk ekip Blazzers'da, Brandon Roy'un 19, yedekten gelen Rudy Fernandez'in 17 ve Steve Blake'in 16 sayısı yenilgiyi önlemeye yetmedi.

(İNT-BRS-MTE)

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title