Haberler

Orduspor, Sefa ve Gökhan'dan Vazgeçmiyor

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor’da takımı sırtlayan oyuncular Sefa Serbest ve Gökhan Meral olurken, 15 hafta sonunda atılan 11 golün 6’sı da bu iki ismin ayağından geldi.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor'da takımı sırtlayan oyuncular Sefa Serbest ve Gökhan Meral olurken, 15 hafta sonunda atılan 11 golün 6'sı da bu iki ismin ayağından geldi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Orduspor, geride kalan 15 maçta 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 16. sırada yer alıyor. 2015-2016 sezonunda oynanan 15 maçta rakip fileleri 11 kez havalandıran Orduspor, attığı 11 gole karşılık kalesinde 22 gol gördü. Orduspor'da 15. haftanın ardından ilk 11'de en fazla forma şansı bulan isimler ise Gökhan Meral ve Sefa Serbest oldu. Gökhan ve Sefa ikilisi ligde oynanan 15 maçın 14'ünde sahaya ilk 11'de çıkarak takımı sırtlayan isimler arasında yer aldı. Bu ikili ayrıca Orduspor'un rakip kalelere gönderdiği 11 golün 6'sını kaydeden isim olurken, 4 golü Sefa Serbest, 2 golü ise Gökhan Meral kaydetti.

Orduspor'da geride kalan 15 haftada Gökhan Meral ve Sefa Serbest'in ardından en çok saha da kalan isimler 13 maç ile Mahmut Boz olurken, Mahmut Boz'u 11 maç ile Yasin Öztop ve 10 maçta da ilk 11'de sahaya çıkan Burak Saban izledi. Orduspor, ligde attığı 11 golün 6'sını Gökhan Meral ve Sefa Serbest'in ayağından bulurken Mahmut Boz, Ardahan Gündoğdu, Ahmet Kuru, Murat Torun ve Burak Saban ise 1'er gol kaydetti. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mahmut Boz Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title