Haberler

Orduspor şampiyonluktan umutlu -

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un orta saha oyuncusu Emre Aygün, "Son haftaya kadar şampiyonluk yarışını kovalayacağız" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un orta saha oyuncusu Emre Aygün, "Son haftaya kadar şampiyonluk yarışını kovalayacağız" dedi.

Aygün, gazetecilere yaptığı açıklamada, zirve yarışında Fethiyespor ile deplasmanda çok kritik bir maç oynayacaklarını söyledi.

Ligdeki galibiyet serilerini devam ettirmek istediklerini kaydeden Aygün, şöyle konuştu:

"Bu hafta oynayacağımız maç bizim için çok kritik. İnşallah bu maçtan galip gelerek var olan galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz. Son haftaya kadar şampiyonluk yarışını kovalayacağız. O anlamda rakiplerimizi tek tek yenerek emin adımlarla hedefe ulaşmak istiyoruz."

- "Maçı kazanırsak yolu yarılayacağız"

Mor-beyazlı ekibin kalecisi Alişan Şeker ise maçı kazanmaları halinde Süper Lig yolunu yarılayacaklarını dile getirdi.

Fethiyespor maçının iki takım açısından da ayrı önem teşkil ettiğini vurgulayan Şeker, "Eğer biz bu maçı kazanırsak yolu yarılayacağımızı düşünüyorum. Çünkü belki de oynayacağımız en zor deplasman olacak. Bulundukları konum ve iyi bir takım olmaları maçı zora sokuyor. İnşallah iyi bir sonuçla dönerek önümüze bakarız" ifadelerini kullandı.

2- röportaj

Kaynak: AA / Spor

Fethiyespor Emre Aygün Orduspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title