Haberler

Orduspor'da Sezon Hazırlıkları

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sezon hazırlıklarını Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren antrenmana, hafif sakatlığı bulunan Ziya Alkut ve izinli olan kaleci Valery Fomichev katılmadı.

Antrenmanda oyuncular, koşunun ardından yarı sahada taktik çalışması yaptı.

Kulüp genel koordinatörü Sebahattin Albayrak, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, yüzde 70 civarında lige hazır olduklarını söyledi.

Ligde mücadele edecekleri rakiplerine oranla çok düşük maliyetle kurulu bir ekip olduklarını ifade eden Albayrak, şöyle konuştu:

"Mesela ligin ilk haftasında karşılaşacağımız Kayserispor takımının sadece ilk 11'inde oynayan oyuncuların maliyeti 14 milyon lira civarında. Şimdi rakibimizle bizim aramızda en az 10 milyon lira gibi fark var. Yani sezon öncesi ligimizde böyle çok büyük maliyetlerle kurulmuş takımlar var. Ama illa başarılı olacakları anlamına gelmiyor. Bu durumları daha önce çok yaşadık. Bizim amacımız performans kalitesi yüksek bir takım ortaya çıkarmak. Bunun da parayla pulla bir alakası olmadığını biliyoruz. Düşük maliyetle kurulmuş bir ekip olarak görünebiliriz, ama performans açısından takımımızın bu ligi rahatlıkla götürebileceğini düşünüyoruz."

Sebahattin Albayrak, lige günde yaptıkları çift antrenmanlarla hazırlandıklarını belirterek, "Bizim sakatlıktan çıkan, üç, dört haftaya daha ihtiyacı olan oyuncularımız var. Bunların yanında açığını kapatan arkadaşlarımızda var. Böyle bakıldığında, yüzde 70 civarlarında lige hazır olduğumuzu söylemek mümkün" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Kemal Yazıcıoğlu Valery Fomichev Fikret Yılmaz Orduspor Spor Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title