Haberler

    Ölüm Tehditleri Alan Eski Galatasaraylı Jardel, Ortadan Kayboldu

    Güncelleme:

    Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Milletvekili Mario Jardel, kabinedeki 16 kişinin görevine son verdi. Ölüm tehditleri alan Jardel, sırra kadem bastı.

    Bir dönem Galatasaray'da oynayan ve Avrupa'da gol kralı olan efsane oyuncu Mario Jardel, ülkesinde ortalığı karıştırdı. 2014 genel seçimlerinde memleketi Rio Grande do Sul eyaletinde, ilk sıradan milletvekili seçilen Brezilyalı eski futbolcu için politikada işler bir yıl sonra değişti.

    16 ÜYEYİ GÖREVDEN ALDI

    Jardel, duyduğu yönetimsel rahatsızlıktan dolayı başkanlık ettiği kabinedeki idarecilerin görevine son verdi ve sonrasında kendisi de gözden kayboldu. Yürütme organının resmi gazetesinde yayınlanan rakamlara göre meclisteki 21 üyenin 16'sı görevden alındı.

    ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYOR

    Milliyet'in haberine göre; Jardel'in kabinedeki diğer üyelerle arasında geçimsizlik bulunduğu, çalışmalarından memnun olmadığı ve ölüm tehditleri bile aldığı öne sürüldü. Tehditlerin bazı belgeleri imzalaması konusunda geldiği iddia edildi.

    ORTADAN KAYBOLDU

    Bu gelişmelerin üzerine Jardel'in depresyona girdiği ve bir süre uzak kalmak adına uzaklaştığı, sonrasında tekrar geri dönüp dönmeyeceğinin merakla beklendiği ifade edildi. Mario Jardel'in başı daha önce de uyuşturucu konusunda belaya girmişti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mario Jardel Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
    500

    Yorumlar (4)

    urfali:

    eeeee. . . . turkiyenin. . . ekmeyini. . . yedi. . . suyunu. . isdi. . . olacak. . o. . kadar. .

    3
    8
    yanıtYanıtla
    birisiMobil-ANDROID:

    insanlarla geçin ne işte olursan ol

    9
    2
    yanıtYanıtla
    kanasmobilWeb@haberler.com:

    Jardel cok zipliyo belliki

    4
    6
    yanıtYanıtla
    Ho hoMobil-ANDROID:

    ho

    0
    6
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title