Haberler

Olimpiyat'ta Yumruklar Konuştu

Güncelleme:

2012 Londra Olimpiyatları erkekler basketbol çeyrek finalinde Fransa ve İspanya arasındaki maçta yumruklar konuştu.

İspanya'nın, Fransa'yı 66-59'luk skorla mağlup ettiği çeyrek final karşılaşmasının sonunda Batum'un, Carlos Navarro'ya attığı yumruk olay oldu.

2012 Londra Olimpiyatları'nda basketbol çeyrek final karşılaşmasında İspanya ile Fransa karşı karşıya geldi.

Muhteşem mücadeleye sahne olan karşılaşmayı İspanya 66-59 kazandı ancak maça son anlarda yaşanan olaylar damgasını vurdu.

Karşılaşmayı son dakikalarda kaybeden Fransa'nın yıldız oyuncusu Batum, skora çok sinirlendi ve İspanyol yıldız Juan Carlos Navarro'ya yumruk attı.

Yumruk sonrasında saha bir anda karıştı, İspanyol oyuncular Batum'un üzerine yürüdü. Karşılaşmanın ABD'li hakemi Batum'u kenara çekti ve oyuncuyu diskalifiye etti.

2012 Londra Olimpiyatları erkekler basketbol müsabakalarında çeyrek final karşılaşmaları TSİ 22.00'de Brezilya ve Arjantin, TSİ 00.15'te Amerika Birleşik Devletleri ve Avusturalya arasında oynanacak.

Erkekler yarı finalse 10 Ağustos TSİ 19.00'da, bronz madalya maçı, 12 Ağustos TSİ 13.00, altın madalya maçı ise yine aynı gün TSİ 17.00'de oynanacak.

Kaynak: Spor

Carlos Navarro İspanya Fransa Londra Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title