Haberler

    Novak Djokovic, Wimbledon'da Dördüncü Tura Yükseldi

    Wimbledon üçüncü tur mücadelesinde Novak Djokovic, Gilles Simon'u 6-4, 6-2 ve 6-4'lük setlerle yenerek dördüncü tura yükseldi.

    Wimbledon'a seri başı olarak katılan Novak Djokovic, üçüncü tur mücadelesinde Gilles Simon ile karşılaştı. Karşılaşmada zor anlar yaşamasına rağmen oyun disiplininden kopmayan Sırp raket, karşılaşmayı 6-4, 6-2 ve 6-4'lük setlerle yenerek dördüncü tura yükseldi.

    Karşılıklı alınan oyunlarla başlayan üçüncü tur mücadelesinde ilk servis kırma başarısını gösteren tenisçi Novak Djokovic oldu. İlk sette yaptığı "Winner"larla etkili olan Djokovic rakibine şans tanımadı ve ilk seti 6-4 kazandı.

    İkinci sete daha iyi bir başlangıç yapan Novak Djokovic, Gilles Simon'un yaptığı basit hatalarla rakibinin üst üste üç kere servisini kırdı. İkinci seti 6-2 kazanan Djokovic, başarılı oyununu üçüncü sette de sürdürdü. 2 saatten fazla süren karşılaşmada Simon'un yorgunluk belirtilerini iyi değerlendiren Djokovic, üçüncü seti servis kırarak kazandı ve adını dördüncü tura yazdırdı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Gilles Simon Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title