Haberler

Nathan Jawai Yoğun Bakımda Kontrol Altında Tutuluyor

Galatasaray Liv Hospital'in Avustralyalı oyuncusu Nathan Jawai'nin, yoğun bakımda 48 saat gözlem altında tutulacağı bildirildi.

Galatasaray Liv Hospital'in Avustralyalı oyuncusu Nathan Jawai'nin, yoğun bakımda 48 saat gözlem altında tutulacağı bildirildi.

Sarı-kırmızılı takım ile Olimpiakos arasında dün oynanan karşılaşma sonrası rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Jawai'nin, çenesine aldığı darbe dolayısıyla boynunda travma olduğu belirtildi. Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, tecrübeli basketbolcunun sağlık durumuna ilişkin, hastane önünde bir açıklama yaptı.

"BOYNUNDA TRAVMA VAR"

Murat Özyer, basketbolcunun sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, Jawai'nin sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi alışverişinde bulunduklarını dile getirerek, "Dün oynanan Olympiakos maçında, basketbolcumuzun çenesine gelen bir darbeden dolayı boynunda travma var. Tetkikler devam ediyor. Ciddi bir durum yok. Ama 48 saat gibi bir süre yoğun bakımda gözlem altında tutulacak. Gelişmelerle ilgili gerekli açıklamayı, kulübümüzün resmi internet sitesinde yapacağız. Her şey yolunda görünüyor. Umut ediyorum ki en kısa zamanda bizimle birlikte olur" şeklinde konuştu.

"ŞU ANDA HER ŞEY YOLUNDA"

Sarı-kırmızılı basketbolcunun, 2008'de Toronto'da oynarken de bir rahatsızlık geçirmiş olduğuna değinen Özyer, "Ama 5 senedir üst düzey spor yaptığını hepimiz biliyoruz. Ben tıp alanında uzman değilim, ciddi bir konu olduğunda mutlaka doktorlarımız daha detaylı bilgi vereceklerdir. Ama şu anda her şey yolunda" ifadelerini kullandı.

"SPORCUMUZUN GÖZETİMİ DEVAM EDECEK"

Sponsorlarının Liv Hospital olduğunu söyleyen Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Özyer, "Çok iyi bir sağlık ekibimiz var. Her sporcuda bir takım sakatlıklar, sağlık sorunları olabilir. Bunların kontrolleri yapılıyor. Bazı sporcular 1, bazı sporcular 3, bazıları ise 4 idmanda yoğun idman yapabilir. veya o yoğunluk daha düşük olabilir. İdmanlarla ilgili bir sakatlık olduğunu düşünmüyorum. Doktorlardan aldığımız bilgilere göre, sporcumuzun gözetimi devam edecek ve sağlığında ciddi bir sorun yok. Her şey iyi, ama geçirdiği travmadan dolayı yoğun bakımda gözetim ve tetkikleri devam edecek. Yakın bir zamanda bizimle birlikte olacağını umut ediyoruz. Bize verilen bilgi her şeyin yolunda olduğu yönünde" dedi.

Nathan Jawai'ye destek olmak için hastanenin önünde bulunan Galatasaraylı taraftar Fatih Dereli ise, "Üzgünüz. Jawai dün iyi bir maç çıkardı. Bizim için önemli bir oyuncu. Pota altında kendisine ihtiyacımız var. İnşallah sağlığına tekrar kavuşur. En kısa zamanda tekrar spor yaşantısına dönmesini bekliyoruz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Liv Hospital Nathan Jawai Murat Özyer Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title