Haberler

Muslera: Messi'nin Sahada Olması Bizim İçin Oyunu Daha Cazip Kılacaktır

Güncelleme:

2018 Dünya Kupası elemeleri kapsamında Uruguay - Arjantin maçından önce kaleci Muslera, "Messi'nin sahada olması bizim için oyunu daha cazip kılacaktır." dedi.

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, 2018 Dünya Kupası elemeleri kapsamında Uruguay'ın Arjantin ile oynayacağı maçtan önce Uruguay basınına, Copa America finalinde Arjantin'in Şili'ye kaybetmesinin ardından milli takımı bıraktığını açıklayan ancak geçtiğimiz günlerde geri döndüğünü duyuran Messi'yi değerlendirdi.

"ŞARTLAR DEĞİŞTİ"

"Messi'nin geri dönmesiyle şartlar değişti. Messi, maçın tamamını domine edebilen bir futbolcu. Saha içinde yanındaki harika futbolcularla 90 dakikayı domine edebiliyor. Messi'nin sahada olması bizim için de oyunu daha cazip kılacaktır" diye konuştu.

URUGUAY LİDER GÖTÜRÜYOR

Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde 13 puanla liderlik koltuğunda oturan Uruguay, 11 puanlı Arjantin ile 2 Eylül Cuma günü karşılaşacak.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Arjantin Uruguay Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title