Haberler

Murat Aksu: Muhteşem Bir Ekip Kurduk

Aksu, Yönetim Kurulu Aday Listesini, Beşiktaş'a Katkıda Bulunacak Kişilerden Oluşturduğunu Söyledi.

Beşiktaş Kulübü'nde 31 Ocak Pazar günü yapılacak olağan seçimli genel kurul toplantısında başkan adayı olan Murat Aksu, yönetim kurulu aday listesini, sektöründe uzmanlaşmış ve Beşiktaş'a katkıda bulunacak kişilerden oluşturduğunu söyledi.

Murat Aksu, yönetim kurulu listesindeki isimlerle birlikte The Ritz Carlton Oteli'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yönetim kurulu aday listesini, geçen hafta Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'e listesindeki 18 arkadaşıyla birlikte verdiğini kaydeden Aksu, ''Beşiktaş için yola çıktığımızda camiamıza iki söz verdik. Beşiktaş'a yakışır bir liste yapmak ve Türk sporuna örnek olacak projeler üretmek. Son 2 haftadır Sayın Başkan da bizim söylediklerimizi seçim söylemlerinde aktarıyor'' diye konuştu.

Beşiktaş'ta camianın artık eskimiş, yıpranmış yüzlerden bıktığını ve yeni yüzler, yeni ekip görmek istediğini savunan Murat Aksu, ''Bizler de bu seslere kulak verdik. Her biri kendi sektöründe profesyonelleşmiş, uzmanlaşmış kişilerden oluşan muhteşem bir ekip kurduk. Biz, (Beşiktaş'tan ne alırız) diyen değil, (Ne veririz) diyenlerden oluşan bir ekip kurduk. Beşiktaş'ta gerçek anlamda değişimi gerçekleştirebilecek insanlarla yola çıktık'' ifadelerini kullandı.

Murat Aksu'nun konuşmasının ardından yönetim kurulu aday listesindeki 18 kişi tek tek kürsüye çıkarak, kısa konuşmalar yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title