Haberler

Mp Antalyasporlu Futbolcular Sağlık Kontrolünden Geçti

Medical Park Antalyasporlu futbolcular, yeni sezon öncesinde sağlık kontrolünden geçti.

Medical Park Antalyasporlu futbolcular, yeni sezon öncesinde sağlık kontrolünden geçti. Takımın deneyimli oyuncularından Uğur İnceman, bu sezon seyircilere daha iyi bir Antalyaspor izletmek istediklerini söyledi.

Yeni sezon öncesinde kamp çalışmalarına başlayacak olan MP Antalyaspor'da futbolcular Medical Park Antalya Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Sezonun ilk antrenmanını bugün akşam yapacak olan futbolcular, gruplar halinde geldikleri hastanede kan tahlilleri, akciğer filmi, kalp muayenesi, göz muayenesi ve efor testi gibi muayenelerden geçti.

LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Hastanede basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç oyuncu Emrah Başsan, yeni sezon için ilk adımı hastanede attıklarını belirterek, "İnşallah bu sezon bizim için hayırlısı olur. Lige iyi başlamak istiyoruz. İlk adımı hastanede attık, umarım ikinci adımı da ligde atar ve iyi başlarız" diye konuştu.

YENİ TRANSFERLER KATKI SAĞLAYACAKTIR

Deneyimli oyuncu Uğur İnceman ise "Bugün takım olarak sağlık kontrolünden geçiyoruz. Umarım sezona turp gibi başlarız. Takıma yeni gelen arkadaşlarımız oldu. Onlar da mutlaka katkı sağlayacaktır. 2-3 kamp dönemi geçireceğiz. Onlarda da iyi bir çalışma gerçekleştirip, aradaki uyumu sağlayıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

GEÇEN YIL ÇOK SIKINTI ÇEKTİK

Geçen sene çok enteresan bir lig yaşadıklarını dile getiren Uğur İnceman, ligin uzaması, ocak ve şubat aylarında üst üste maçların oynanmasının sezonun son periyodunda takım olarak sıkıntı yaşamalarına neden olduğunu anlattı. Geride kalan o dönemden gereken dersleri çıkaracaklarını vurgulayan Uğur İnceman, "Oradan çıkarmamız gereken çok ders var. O hataları bir daha yapmamak için onlardan ders çıkaracağız" dedi.

SEZONA İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Yeni sezon için iyi bir hazırlık dönemi geçirip, lige iyi başlangıç yapmak istediklerini ifade eden İnceman, "Nasıl başlarsan öyle bitirirsin. Umarım biz iyi bir başlangıç yaparız. Çok fazla sıkıntı, sakatlık yaşamadan, sağlıklı bir sezon geçirip iyi bir Antalyaspor seyircilerimize izleteceğimize inanıyorum" dedi.

ÜNİVERSİTE STADI DAHA İYİ OLACAK

Uğur İnceman ayrıca, yeni sezonda maçları Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda oynayacaklarını aktararak, "Orada umarım seyirci kitlesi daha çoğalır. Bizim beklentimiz o. Oradaki ambiyansı tabi hiç görmedim, oynayıp göreceğiz. Ama Mardan'dan daha güzel olacaktır. Çünkü mesafe kısalacak. Bunun da seyircimizi stada çekeceğine inanıyorum" diye konuştu.

DİARRA SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mp Antalyaspor Emrah Başsan Uğur İnceman Spor Haberler

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Bakmadan Geçme

Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title