Haberler

Milaslı Sporcular, Türkiye Adına Mindere Çıkacak

Günde 4 saat çalışarak şampiyona hazırlıklarını sürdüren Milli Güreşçi Erkan Uysal ve Naci Günbey, 5-10 Ekim tarihinde Bulgaristan’da yapılacak olan dünya güreş şampiyonasına katılacak.

Günde 4 saat çalışarak şampiyona hazırlıklarını sürdüren Milli Güreşçi Erkan Uysal ve Naci Günbey, 5-10 Ekim tarihinde Bulgaristan'da yapılacak olan dünya güreş şampiyonasına katılacak.

Dünya üçüncüsü olarak Türkiye'nin gurur olan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ın güreşçisi Erkan Uysal ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un güreşçisi Naci Günbey, 5-10 Ekim tarihinde Bulgaristan'ın Plovdiv şehrinde düzenlenecek olan 35 yaş üstü serbest sitil dünya güreş şampiyonasına katılacak.

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi'nde günde 4 saat çalışarak şampiyona hazırlıklarını aralıksız sürdüren Uysal 76 kilogramda, Günbey ise 100 kiloda mücadele verecek.

Mindere şampiyon olmak için çıkacaklarını söyleyen Uysal, geçtiğimiz yıl Polonya'da yapılan dünya şampiyonasında 3. olduğunu belirterek, "Polonya'da düzenlenen şampiyonada dünya üçüncüsü olarak bayrağımızı yurt dışında dalgalandırmanın gururunu yaşadım. Bu yıl dünya şampiyonu olabilmek için var gücümle çalışmalara devam ediyorum. Bu konuda maddi manevi desteklerini benden esirgemeyen, spora ve sporcuya verdiği desteklerle takdir toplayan Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat'a teşekkür ediyorum. Yurt dışında elde ettiğim başarılara ortak olan, sevincimi paylaşan Milas halkına, Türk milletine de şükranlarımı sunuyorum." dedi.

18 yıldır güreş yaptığını belirten 36 yaşındaki Günbey, dünya şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğini ifade ederek şunları kaydetti: "Kırkpınar'da yağlı güreşlerde farklı boylarda başarılarım var. Minder güreşinde de çeşitli derecelerim var. Kıbrıs'ta 200 yılında ordu takımında güreştim ve burada şampiyonluğum bulunuyor. Erkan ağabeyimin tavsiyesiyle şampiyonaya katılmaya karar verdim ve beraber hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Tek amacım Bulgaristan'da bayrağımızı gururla dalgalandırmak. Şampiyonaya katılmamda maddi ve manevi desteklerini benden esirgemeyen Bodrum Belediyesi Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkürler ediyorum." - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bulgaristan Erkan Uysal Türkiye Milas Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title