Haberler

Mersin İdmanyurdu Oktay Delibalta'yı Renklerine Kattı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, orta saha oyuncusu Oktay Delibalta ile 1 yıllığına anlaştı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, orta saha oyuncusu Oktay Delibalta ile 1 yıllığına anlaştı.

Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde Oktay Delibalta, 1 yıllık sözleşmeye imza attı. İmza öncesi konuşan genel sekreter Abdi Kurt, yeni sezonla ilgili çok titiz çalışmalar neticesinde transferlere devam ettiklerini ifade ederek, "Bilinmesi gereken bir gerçek var. Biz Mersin İdmanyurdu olarak bir yıl önce ligden düştük, tekrar evimize dönüyoruz. Bu takım Allah'ın izniyle bundan sonra kalıcı olacak. Kalıcı olabilmesi için her şeyden önce çok değerli, yetenekli futbolcuları transfer etmemiz gerekiyor. Hocamız Sayın Rıza Çalımbay'ın çok titiz çalışmaları neticesinde başkanımızın ve yönetim kurulumuzun da onayıyla Oktay kardeşimizi Mersin İdmanyurdu'na transferini gerçekleştirdik. Oktay kardeşimiz şu an 29 yaşında" diye konuştu.

"GENÇLEŞME OPERASYONU İÇERİSİNDEYİZ"

Geçen sene PTT 1. Lig'in en yaşlı takımlarından biri olduklarını vurgulayan Kurt, "Şimdi artık gençleşme operasyonu içerisindeyiz. Transfer ettiğimiz bütün yabancılar ve yerliler, genç olacak inşallah. Mücadele eden, mücadelesinin sonucunu alabilecek bir ekip kuruyoruz. Mersin İdmanyurdu bu sene yeni lige çıkmış bir takım gibi olmayacak. Hem genç hem deneyimli kadro kuruyoruz. Oktay kardeşimiz ileriye dönük orta saha oyunsu ve takımımızın orta sahasına ciddi katkılar sağlayacağına inanıyorum. Kardeşimizle 1 yıllığına anlaştık. Kulüp başkanımızın da çok ciddi çabası oldu. Transferin Mersin'e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

DELİBALTA: "RIZA HOCAMIZIN İLGİSİ, KULÜBÜN PROJELERİ BENİ HEYECANLANDIRDI"

Futbolcu Oktay Delibalta ise Mersin İdmanyurdu'na imza attığı için çok mutlu olduğunu kaydederek, "Birçok takımla görüşmelerim oldu fakat buraya geldiğimde Rıza hocamızın ilgisi, kulübün projeleri beni heyecanlandırdı. Ben de bu projelerin, bu oluşumun içinde olmak istedim. Çünkü futbol heyecanla yapılacak bir şey ve ben bana anlatılan projelerden heyecanlandım. Rıza hocamıza, kulüp başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğimizi, Mersin İdmanyurdu formasını hem saha içinde hem saha dışında gerektiği gibi taşıyacağımı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Delibalta, kendisini 1 yıllığına kırmızı-lacivertli ekibe bağlayan sözleşmeye imzayı attı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Oktay Delibalta Rıza Çalımbay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title