Haberler

Meireles'ten Valeye 5 TL Bahşiş

Güncelleme:

Fenerbahçeli Meiereles, eşi ve arkadaşlarıyla Rumelihisarı'nda kahvaltı yaptı. Poretkizli yıldızın, aracını getiren valeye 5 TL bahşiş vermesi şaşırttı.

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Raul Meireles, önceki gün dostlarıyla Rumelihisarı'ndaki bir kafede kahvaltı yaptı. Portekizli futbolcu, mekan çıkışı valeye 5 lira verdi.

EŞİ VE ARKADAŞLARIYLA KAHVALTI YAPTI

Bu sezon forma giyme fırsatı pek bulamayan Raul Meireles, önceki gün eşi Ivone Viana ve arkadaşlarıyla Rumelihisarı'ndaki bir kafede kahvaltıdaydı.

VALEYE 5 LİRA VERDİ

Uzun süren kahvaltının sonunda eşiyle kapıya çıkan futbolcu, valeden aracının getirilmesini istedi. Görevli aracı getirdiğinde cüzdanını çıkaran Meireles, içinden beş lira alıp uzattı. Vale, ünlü futbolcuyla eşini güleryüzle yolcu etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Raul Meireles Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (127)

nevşehirrrr:

az vermiş diyenler bi 10 lira fişekleyin sokakta mendil satan çocuklara da sonra konuşun

27
6
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

ne verecekti? servetini mi bağışlasın.

27
6
yanıtYanıtla
ANADOLU:

ne verecekti ya :) bu milleti bahşiş adı altında rüşvete de alıştırdınız ya bravo valla.

27
4
yanıtYanıtla
DelikanliMobil-IOS:

Tam zibidi pislik yuvasi .dangalak dilenciyemi veriyorsun 5 tlyi

17
13
yanıtYanıtla
YALOVA''LI VATANDAŞ:

NE DEMEK YANİ . . . . OLAMAZ MI ? ÇOK BİLE. VALE DENEN İNSAN O İŞ YERİNİN GÖREVLİSİ DEĞİL Mİ ?

24
5
yanıtYanıtla
GERÇEK:

emin olun birgün böyleleri çok kötü düşüyor ve düştüklerinde yanında birtek kaldırım ve taşları oluyor. zenginin malında fakirin hakkı vardır. herkes bunu bilsin.

14
10
yanıtYanıtla
zengin:

gel de sana bir pantolon alayım yazık z. . . i

20
4
yanıtYanıtla
AYYILDIZ KÜRT:

bu sakal bir türkte olsaydi tepkileri merak ediyorum

15
6
yanıtYanıtla
Abdullah:

Bu adam çok marjinal. Her türlü yatkınlığı var

21
0
yanıtYanıtla
CaffffffMobil-IOS:

O vale zaten maaş almıyor mu niye bahşiş verilir anlamam zaten. Çok bile vermiş.birisine görevini yaptığı için neden bahşiş verilsin ki zaten görevi

14
6
yanıtYanıtla
Tüm 127 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title