Haberler

ManU'dan Schweinsteiger'e Servet!

Güncelleme:

Alman Bild gazetesi, Manchester United'ın Bayern Münih'in tecrübeli oyuncusu Bastian Schweinsteiger ile yıllık 10 milyon Euro'dan iki yıllık sözleşme imzaladığını yazdı.

Manchester United'ın teknik patronu Louis Van Gaal, Bayern Münih'ten iki oyuncuyu almaya kararlı. Hollandalı teknik adam, 2002'den bu yana Bayern Münih'te forma giyen 30 yaşındaki Bastian Schweinsteiger'e adeta servet teklif etti.

10 MİLYON EURO

Van Gaal, Schweinsteiger'e yıllık 10 milyon Euro'dan iki yıllık sözleşme teklif etti. Kariyerinde yeni bir heyecan isteyen Schweinsteiger'in de teklife sıcak baktığı kaydedildi.

"VAN PERSIE'NİN YERİNE MULLER"

Manchester United Teknik Direktörü van Gaal, Bayern Münih'ten Thomas Müller'in de peşini bırakmıyor.

İngiliz basını, kırmızı-şeytanların, Robin Van Persie'nin Fenerbahçe'ye gidecek olmasının ardından rotayı 25 yaşındaki futbolcuya çevirdiğini iddia etti. Gazeteler, Louis Van Gaal'in geçen sezon Bayern'de 48 maçta 21 gol atan futbolcu için son olarak 60 milyon Euro'yu gözden çıkarttığını bu rakamı 80 milyon Euro'ya kadar çıkartabileceğini de belirtti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bastian Schweinsteiger Manchester United Bayern Münih Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (2)

ULTRA ASLAN:

Adamlar isi biliyor genc futbolculari alip 32''lik Vanperiyi feneve gagaliyor. . .

6
0
yanıtYanıtla
almanim:

80 miliyona komple takim kurariz

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title