Haberler

Manavgat Masterler Kupası, Konya Masterler Takımı'nın Oldu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Arslan Zeki Demirci Emirhan Spor Kompleksi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen Arslan Zeki Demirci Manavgat Masterler Kupası'nda, Konya Masterler Takımı şampiyonluğa ulaştı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Arslan Zeki Demirci Emirhan Spor Kompleksi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen Arslan Zeki Demirci Manavgat Masterler Kupası'nda, Konya Masterler Takımı şampiyonluğa ulaştı.

Manavgat Masterler'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen turnuvada Konya, Afyonkarahisar, Salihli, İzmir Alaybey, İzmir Balçova, İstanbul Bakırköy, Sakarya, Antalya ve Kıbrıs Lefkoşa Masterler takımları mücadele etti. Grup maçlarının ardından Antalya, Manavgat, Afyonkarahisar ve Konya Masterler takımları gruplarında ilk iki sırayı alarak, yarı finale yükseldi. Yarı final maçlarında Afyonkarahisar Masterler - Manavgat Masterler'ı 3-0, Konya Masterler - Antalya Masterler'ı 3-1 mağlup ederek finale yükseldi. Final maçında rakibine ezici bir üstünlük sağlayan Konya Masterler Takımı, sahadan 4-0 galibiyetle ayrılarak turnuvanın şampiyonu oldu.

ÖZDEN: "ÖRNEK TEŞKİL ETTİĞİNE İNANIYORUM"

Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde turnuvaya katılan takımları ve oyuncuları kutlayan Manavgat Belediye Başkanvekili Erşan Özden, "Bu ve benzeri turnuvaların gençlerimize örnek teşkil ettiğine inanıyorum. Her biriniz bu turnuvaya gelirken işinizden ve ailenizden taviz vererek özveride bulunarak geliyorsunuz. Burada sporun yaşının olmayacağını, her yaşta insanın spor yapabileceğinin en güzel örneğini veriyorsunuz. Bizler de Manavgat'ta sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. En kısa zamanda yeni turnuvalarda görüşmek üzere sağlıcakla kalın" diye konuştu.

ÖZARSLAN: "CENTİLMENCE BİR TURNUVAYI GERİDE BIRAKTIK"

Türkiye'nin önde gelen masterlerinı ve Kuzey Kıbrıs'tan Lefkoşe masterlerını Manavgat'ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Manavgat Masterler Derneği Başkanı Necmettin Özarslan ise, "Tüm takımlarımız ve sporcu arkadaşlarımız bir aile ortamında centilmence bir turnuvayı geride bıraktık. Masterler olarak sık sık biraya gelerek hasret giderme şansı da buluyoruz. Dereceye girsin girmesin bu turnuvaya katılarak renk katan tüm takımlarımızı, sporcu arkadaşlarımızı ve yöneticilerimizi kutluyorum. En kısa zamanda yeni turnuvalarda birlikte olmaktan mutluluk duyacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Zeki Demirci Manavgat Antalya Konya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title