Haberler

    Maltepespor Futbolcusu Serhat Hürriyet, Sahada Kalp Spazmı Geçirdi

    Güncelleme:

    Bir dönem Fenerbahçe altyapısında da forma giyen Serhat Hürriyet, Maltepespor antrenmanında kalp spazmı geçirdi ve yere yığıldı.

    Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Maltepespor'un önceki gün yaptığı antrenmanda üzücü bir olay yaşandı. Yeşil kırmızılı takımın kaptanı Serhat Hürriyet, Tekel Stadı'ndaki idmanda kalp spazmı geçirdi.

    DİLİNİ DIŞARI ÇIKARIP SUNİ TENEFFÜS YAPTILAR

    Antrenman sırasında aniden yere yığılan 22 yaşındaki futbolcuya ilk müdahaleyi yapan isim; takımın masörü Hakkı Erim oldu. Erim, Serhat'ın dilini dışarı çıkarıp kalp masajı ile suni teneffüs yaptı ve futbolcunun nabzının tekrar atmasını sağladı.



    12 SAAT UYUTULDU

    Masör Erim'in müdahalesinin ardından bir otomobile bindirilip hastaneye kaldırılan Serhat, yoğun bakımda 12 saat uyutuldu. Dün sabah gözlerini açan genç futbolcunun durumunun iyi olduğu bildirildi.



    3 YIL FEENRBAHÇE'DE OYNADI

    1992 İzmir doğumlu Serhat Hürriyet, futbola 2003 yılında Bucaspor'da başladı. 2010'da Fenerbahçe'ye transfer olan Serhat, 3 yıl sarı lacivertli kulübün alt yapısında oynadıktan sonra Hatayspor ve Isparta Emrespor kulüplerinde forma giydi. 2013'te Maltepespor'a gelen genç oyuncu, yeşil kırmızılı kulüpte geçtiğimiz nisan ayında takım kaptanlığına getirildi.





    Kaynak: Yenimaltepe Gazetesi

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Maltepespor Fenerbahçe Hürriyet Spor Haberler

    500

    Yorumlar (5)

    x-ray:

    ÖLÜMDEN DÖNÜLMEZ SADECE İHTAR EDİLİR İNSAN,

    13
    0
    yanıtYanıtla
    sezgin dumanMobil-ANDROID:

    bir daha oynarsa bu defa kalpten gider bırakması gerekli

    1
    1
    yanıtYanıtla
    mesut DemiroviçmobilWeb@haberler.com:

    Oğlum çok korktum Yurt dışında yim o icin yeni gördum bu haberi allah şükürler olsun ıyisin şimdi geçmiş olsun canım benim

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Serudaru Mobil-ANDROID:

    Futbol oynamaya devam eder inşallah

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Serudaru Mobil-ANDROID:

    Allah şifasını versin inşallah düzelir ve fut

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title