Haberler

Maçın Ardından

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, sahalarında 2-1 kazandıkları Şanlıurfaspor maçına ilişkin, "Bu takım gol atamamanın verdiği travmadan dolayı sanki 'maçı kaybedeceğiz' düşüncesi ve psikolojine giriyordu.

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, sahalarında 2-1 kazandıkları Şanlıurfaspor maçına ilişkin, "Bu takım gol atamamanın verdiği travmadan dolayı sanki 'maçı kaybedeceğiz' düşüncesi ve psikolojine giriyordu. Onu da bugün kırdık, hem 3 puanı hem de moralimizi geri getiren bir maç oldu." dedi.

Özköylü, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, kazanmanın ötesinde oyuncuların ortaya koyduğu mücadelenin kendisini sevindirdiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Geçen hafta farklı yenilgi aldığımız maçtan sonra bunun telafisini yapmamız gerekiyordu. Kendimize öz güvenimizi, maç kazanabileceğimizi ve gol atabileceğimizi göstermemiz gerekiyordu. Ligde bu maça kadar sadece 2 gol atan bir takım var. Özellikle geçen hafta yenilen 5 gol bizi çok üzdü ve benim canımı acıttı. Nasıl bir takım olduğumuzu herkese Şanlıurfaspor maçında gösterdik. Oyuncularım olağanüstü mücadele etti. Hepsi tek tek harikaydı."

İlk yarı özellikle Canberk Aydın'ın sakatlığı öncesinde 30 dakika çok etkili olduklarını vurgulayan Özköylü, "Canberk Aydın sağda, Halil İbrahim solda çok atak yaptı. Rakip takım etkili olamadı. Tabii bu takım gol yediği zaman kırılma noktası oluyor. Bu takım gol atamamanın verdiği travmadan dolayı sanki 'maçı kaybedeceğiz' düşüncesi ve psikolojine giriyordu. Onu da bugün kırdık, hem 3 puan getiren hem de moralimizi geri getiren bir maç oldu. Ben çok memnunum. Oyuncularımın hepsi aslanlar gibi oynadı. Bu çocuklar, bugün galip gelmeyi hak etti." ifadelerini kullandı.

Şanlıurfaspor cephesi

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, iki takımın da iyi mücadele ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bizim açımızdan yine talihsiz ve beklemediğimiz bir son oldu. Üzgünüm. Burada bir alın teri döküyoruz, emek harcıyoruz. Hakem Süleyman Abay'ı çok takdir ediyorum. Eminim ki bu maçı tekrar izlediği zaman, rakip takımın 2 futbolcusunun oyundan ihraç olması gerektiğini görecek. Ne olursa olsun bu mücadelenin karşılığı puansız olmamalıydı. Puan alamadığımız için çok üzgünüm."

Kaynak: AA / Spor

Şanlıurfaspor Osman Özköylü Canberk Aydın Samsunspor Spor Haberler

Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Bakmadan Geçme

FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim? Osman Beşel olayı ne? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel neden darp edildi? Osman Beşel kimdir? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel hangi partiden seçildi? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 25 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 25 Mayıs hangi burç? 25 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Mayıs tarihi hangi burç olur? 25 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
Belediyenin harabe fırınında sağlıksız ekmek üretimi! Kapısına kilit vuruldu

Belediyenin harabe fırınında sağlıksız ekmek üretimi! Kapısına kilit vuruldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title