Haberler

Kırklarelispor'da Galibiyet Sevinci

Kulüp Başkanı Can: "Kocaeli Birlikspor karşılaşmasından kazandığımız 3 puanla ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yaptık"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kırklarelispor'un kulüp başkanı Volkan Can, Kocaeli Birlikspor karşılaşmasından kazandıkları 3 puanla ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'nda karşılaştıkları Kocaeli Birlikspor maçından 3-0 galip ayrıldıklarını hatırlattı.

Yeni transferlerle takımın gücüne güç kattıklarını belirten Can, bu takımla ligden düşme gibi bir endişelerinin bulunmadığını kaydetti.

Güçlü bir takım ile ligde mücadele ettiklerini ifade eden Can, "Kocaeli Birlikspor karşılaşmasından kazandığımız 3 puanla ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yaptık. Artık tüm maçları kazanmak için gayret göstereceğiz. Puan kaybetmemiz gerekiyor. Kocaeli Birlikspor karşılaşmasına iyi hazırlandık ve maçtan galip ayrıldık. Çok mutluyuz. Kırklarelispor artık hak ettiği yere gelecek" diye konuştu.

Kırklarelispor ligde 19 puanla 13. sırada yer alıyor. - Kırklareli

Kaynak: AA / Spor

Kırklarelispor Lüleburgaz Volkan Can Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title