Haberler

Kır: "Kurtuluş Mücadelesi Veriyoruz"

Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, "Bundan sonra bizim için her maç çok önemli. Küme düşmemek için kurtuluş mücadelesi veriyoruz" dedi.

Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, "Bundan sonra bizim için her maç çok önemli. Küme düşmemek için kurtuluş mücadelesi veriyoruz" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor, ligin 25. haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Bugsaşspor maçının hazırlıklarına başladı. Lig'in 24. haftasında Nazilli Belediyespor'a konuk olan ve sahadan 3-0 mağlup ayrılan Orduspor, bu maçın ardından Bugsaşspor maçı hazırlıklarına Durugöl tesislerinde Teknik Direktör Turgut Kır yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Düz koşu ile başlayan antrenman açma germe hareketleri ile devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde ise futbolcular 5-2 pas çalışması gerçekleştirdi.

"NAZİLLİ MAÇINA YORGUN ÇIKTIK"

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, Nazilli Belediyespor maçında talihsiz bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Maça yorgun çıktıklarını belirten Kır, "Nazilli maçına çok yorgun çıktık. Hava muhalefeti sebebi ile bir gün gecikmeli gitmek zorunda kaldık ve otobüs yolculukları sonucu maça yorgun çıktık. 80 dakika başa baş götürdüğümüz maçta golü yedikten sonra oyuncularımızın morali bozuldu. Beraberliği aradığımız esnada biri penaltıdan olmak üzere iki gol daha yedik ve sahadan 3-0 mağlup ayrıldık. 3 golle mağlup olmayla 1 golle mağlup olmanın arasında artık hiçbir fark yok. Nazilli maçındaki eksikliklerimizi görüp daha iyi olacağız" diye konuştu.

"KURTULUŞ MÜCADELESİ VERİYORUZ"

Bugsaşspor maçının kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Kır, "Bundan sonra bizim için her maç çok önemli. Kümeden düşmemek için kurtuluş mücadelesi veriyoruz. Bugsaşspor maçı çok önemli ve ciddi bir rakip. Hazırlıklarımız bugün başladı. Bazı sakat oyuncularımız var. Arda'nın sakatlığı devam ediyor. Altan Kılıç kart cezalısı olduğu için bu maçta oynayamayacak. Emre Gemici iki haftadır sakattı fakat bugün idmanlara başladı. Takım olarak haftayı iyi değerlendirip, iyi çalışıp Bugsaşspor maçını kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Turgut Kır Orduspor Nazilli Spor Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title