Haberler

Kayahan'ın "Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi" Şarkısı Beşiktaşlıları Coşturmuştu

Güncelleme:

65 yaşında hayatını kaybeden Kayahan'ın "Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi" adlı bestesi Beşiktaşlıları 100.yılında coşturan şarkı olmuştu.

Uzun bir süredir kanser tedavisi gören usta sanatçı Kayahan, 66 yaşında hayatını kaybetti. 2014 yılında 3'üncü kez hastalığı tekrar eden Kayahan, kanser tedavisi görüyordu. Usta sanatçı 23 Mart'ta hastaneye kaldırılmış, 25 Mart'ta yoğun bakıma alınmıştı. Yumuşak doku kanseri tedavisi göreb Kayahan, Acıbadem Hastanesi'nde bu sabah hayatını kaybetti. Haberi duyan arkadaşları hastaneye akın etti.

ŞARKILARI GALATASARAY TRİBÜNLERİNİ COŞTURMUŞTU

Galatasaraylılığıyla bilinen ve şarkıları gerek Ali Sami Yen gerek TT Arena'da yıllarca çalmıştı. Sarı-kırmızılı taraftarlar usta sanatçının meşhur şarkılarıyla coşmuştu. İçlerinde öyle bir şarkısı vardı ki sadece Galatasaraylıların değil 7'den 70'e herkesin kendisinde bir şeyler bulduğu "Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi" adlı bestesi deyim yerindeyse efsane olmuştu. Özellikle Beşiktaşlı taraftarların gönlünde "Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi" şarkısının ayrı bir yeri ve ayrı bir hikayesi var.

"BİZİMKİSİ BİR AŞK HİKAYESİ" TÜYLERİ DİKEN DİKEN ETMİŞTİ

Süper Lig'de 100.yılında şampiyon olan Beşiktaş'ta siyah-beyazlı taraftarlar, 65 yaşında hayata gözlerini yuman Kayahan'ın "Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi" adlı şarkısıyla şampiyonluk sevinci yaşamış ve uzun bir süre İnönü Stadı'nda çalmıştı. Tüyleri diken diken eden o meşhur şarkıyı 100 binler hep bir ağızdan söylemişti.

YILLAR ÖNCE NE DEMİŞTİ ?

Usta sanatçı, yıllar önce verdiği bir röportajda şunları söylemişti; "Bir gün radyo röportajından çıkmıştım, dönerken Beşiktaş kupada bir İngiliz takımıyla karşılaşıyordu. Maçı kaybetmişti, Dolmabahçe'nin oradan inerken taraftar takıma 'Sen üzülme, ağlama, sen gülümse daima' diyordu. Taraftarlık bence budur; yendiğinde koluna girip, yenildiğinde karşısına geçmek değildir."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bir Aşk Hikayesi 23 Mart Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

çağlaa:

bu şarkının hakkı üstümde çok eyy usta bir kes daha beni eskiye götürdün. . :(

7
0
yanıtYanıtla
Osman Mobil-IOS:

Teşekkürler Güzel adam Kayahan, Beşiktaş!!!

2
1
yanıtYanıtla
zeynep karlimobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylrsin

0
0
yanıtYanıtla
deniz denizmobilWeb@haberler.com:

Adini yazmislar gok yuzune firtinalar ise kopmus yuregimizde sen rahat uyu mekanin cennet olsun ataturkumuzu seven adam

0
0
yanıtYanıtla
ZAMAN DENIZ:

ALLAH RAHMET EYLESIN TOPRAGI BOL OLSUN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title