Haberler

Karesispor, Mersin Büyükşehir Belediyespor'u Bekliyor

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Karesispor, Final Grubu 7. hafta maçına çıkıyor.

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Karesispor, Final Grubu 7. hafta maçına çıkıyor. Cumartesi günü saat 16.00'da Kurtdereli Spor Salonu'nda Mersin Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek olan Karesi, daha önce 3 kez karşılaştığı rakibini bu maçta da yenerek emin adımlarla yoluna devam etmek istiyor.

Zorlu Mersin Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi açıklama yapan Karesispor Baş Antrenörü Fahri Güler, zorlu bir final oynadıklarını ifade ederek, "Mersin takımıyla oynayacağımız maç öncesinde yaptığımız antrenmanların verimli geçtiğini düşünüyorum, Mersin Büyükşehir Belediye takımı ne yapacağı belli olmayan bir takım. İki hafta önce Ankara Ormanspor'u yendiler, geçen hafta Tofaş Gelişim'e kaybettiler. Bizim için her maç final niteliğinde, kaybetmeye tahammülümüz yok. Bu maçı da kayıpsız geçmek istiyoruz. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın biz onlarla daha güçlüyüz" dedi.

Başkan Ahmet Ayan, Keyifli ve zor bir maç olacak

Karesispor Kulübü Başkanı Ahmet Ayan ise, "Maçın favorisi biz gösteriliyoruz, fakat maç sahada kazanıldığı için biz rakibimize gerekli saygıyı gösterip maçı kazanmak için iyi konsantre olmamız gerekiyor. Her takım bize karşı ekstra motivasyonla hazırlanıyor, şampiyonluğun favorisi Karesi'yi yenmek için daha istekli ve arzulu çıkacaklardır. Oyuncularımız ve teknik ekibimiz bunun bilincindeler. Basketbol açısından keyifli bir maç olacağını düşünüyorum inşallah kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Kurtdereli Spor Salonu Türkiye Mersin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title