Haberler

Kardemir Karabükspor'da Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıkları - Tolga Gül

Kardemir Karabükspor, Süper Lig'in ikinci haftasında Medipol Başakşehir ile 19 Ağustos Cumartesi günü sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kardemir Karabük spor, Süper Lig'in ikinci haftasında Medipol Başakşehir ile 19 Ağustos Cumartesi günü sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Çamlık Spor Tesisleri'nde teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, pas çalışmasının ardından yarı sahada maç yaptı.

Antrenmana sakat olan Iasmin Latovlevici, Kerim Zengin, Dany Nounkeu, Hakan Aslantaş ve kaleci Ahmet Şahin katılmadı.

Gül: "Daha güçlü bir Karabük spor'u izlettirme niyetindeyiz"

Antrenman sırasında gazetecilere açıklama yapan futbol şube sorumlusu Tolga Gül, bu hafta sahalarında oynayacaklarını hatırlattı.

Geçen sezon sahalarında iyi maçlar çıkarttıklarını belirten Gül, "Medipol Başakşehir güçlü bir rakip. Bugün çalışmalara başladık. İnşallah sahamızda oynayacağımız ilk maçımızda taraftarlarımızın da destekleriyle ilk 3 puanımızı alırız." dedi.

Bu sezon daha güçlü bir takım oluşturduklarını ifade eden Gül, "Tabii bunun sahaya yansıması ve gelen oyuncuların takıma uyumu çok önemli. Bunları da sağladıktan sonra geçen seneden daha güçlü bir Kardemir Karabük spor'u izlettirme niyetindeyiz." diye konuştu.

Yevgen Seleznov'un takımdan ayrılmak istediğiyle ilgili yöneltilen bir soruya Gül, şöyle yanıt verdi:

"Geldiği günden itibaren spor kamuoyunun dikkatini çeken bir oyuncu. Çok kısa sürede ilgi topladı, beğeni kazandı. Haliyle bir takım dedikoduları o da duyuyor. Büyük takımlarla adı geçti. Kafası karışmış olabilir. Belki onunla özelde konuşulmuş olabilir. Büyük takımlarla adı geçtiğinde kafa karışıklığını normal olarak karşılıyoruz. Kendisiyle ilgili bize gelen resmi bir teklif yok."

Kaynak: AA / Spor

Kerim Zengin Başakşehir Tolga Gül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title