Haberler

İzmirsporlu Futbolcular Parkta Isınarak Maça Çıktı

Güncelleme:

Süper Lig tarihinin ilk golünü atan ve ilk galibiyetini alan takım unvanına sahip olan İzmirspor, Kuruçeşme maçı öncesinde ısınma hareketlerini parkta yaptı.

İzmir Süper Amatör Küme Kırmızı Grup'ta yer alan İzmirspor, Yeşilyurt Sahası'nda saat 15.00'te başlayacak Kuruçeşme karşılaşmasından önce aynı sahada 1. Amatör Küme'deki Eşrefpaşaspor-Cennetçeşme müsabakası olduğu için maça parkta ısınarak çıkmak zorunda kaldı.

Sahanın yanındaki parkta ısındıktan sonra maça başlayan lacivert-beyazlı ekip, Kuruçeşmeyi 90+4'üncü dakika golüyle 1-0 yenmeyi başardı. Amatör kümede bu tür sıkıntıların doğal olduğunu söyleyen Başkan Emin İşletir, "Şikayet etme lüksümüz yok. Aynı sahada günde 4 maç oynanıyor. Sahanın yakınındaki bize ait Osman Kibar Tesisleri'nde de maç vardı. Bundan sonra iç saha müsabakalarından önce Osman Kibar Tesisleri'nde ısınıp, Yeşilyurt Sahası'nda maça çıkacağız" dedi.

SÜPER LİG'İN İLKİ

Türkiye Cumhuriyeti ile yaşıt olan İzmirspor, 1958'de başlayan günümüzdeki adıyla Süper Lig'in ilk golünü atıp, ilk galibiyetini alan takım ünvanını sahip. Tarihinde 10 sezon Süper Lig'de mücadele eden 93 yıllık kulüp, 2004'te 1. Lig'den, 2008'de 2. Lig'den, 2010'da ise 3. Lig'den düşmenin üzüntüsünü yaşadı. Türk futbolunun unutulmaz yıldızı Metin Oktay'ı bünyesinden çıkaran İzmir temsilcisi, 2010'da Bölgesel Amatör Lig'e, geçen sezon da yerel amatör kümeye geriledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Osman Kibar Yeşilyurt Kuruçeşme İzmirspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title