Haberler

İtalya'da Bayram Havası! Barça Yıkıldı!

Şampiyonlar Ligi 2.Tur ilk maçında İtalyan ekibi Milan ile İspanyol temsilcisi Barcelona karşı karşıya geldi.

Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında İtalyan ekibi Milan ile İspanyol temsilcisi Barcelona karşı karşıya geldi. San Siro'da oynanan maçta Milan güçlü rakibini 2-0 mağlup ederek büyük bir sürprizin altına imza attı. İlk yarısı golsüz biten maçın 57. dakikasında Milan, Kevin Prince Boateng'in golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Geriye düşen Barcelona skoru dengelemek için pozisyon üretmeye çalışsada, 81. dakikada bir şok daha yaşadı. Milan bu kez Sulley Muntari'nin golüyle skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmanın kalan bölümünde Barcelona gol ve goller bulabilmek adına baskı yapsada, istediği sonuca ulaşamadı. Devler Ligi'nde Barcelona ile eşleşmesinin ardından tur atlama ihtimali çok az olarak değerlendirilen Milan, 2-0'lık skorun ardından tüm otoriteleri şaşırtarak Avrupa'nın önemli ekiplerinden olduğunu bir kez daha kanıtladı. Kendi sahasında Barcelona'yı deviren Milan, 12 Mart tarihinde Nou Camp'tan istediği skoru alması halinde Katalanlar'ı eleyerek adını yarı finale yazdıracak. Stat: San Siro

Hakemler: Craig Thomson, Derek Rose, Alasdair Ross (İskoçya)

Milan: Abbiati, Mexes, Zapata, Abate, Costant, Ambrosini, Montolivo, Muntari, Boateng, El Shaarawy (Dk. 88 Traore), Pazzini (Dk. 75 Niang)

Barcelona: Valdes, Pique, Puyol (Dk. 88 Mascherano), Alves, Alba, Busquets, Xavi, Fabregas (Dk. 62 Alexis Sanchez), Pedro, Iniesta, Messi

Goller: Dk. 57 Boateng, Dk. 81 Muntari (Milan)

Sarı kartlar: Dk. 25 Mexes, Dk. 90 Traore (Milan), Dk. 55 Busquets, Dk. 57 Pique (Barcelona)

Milan'ın devre arasında M.City'den transfer ettiği Mario Balotelli, Şampiyonlar Ligi'nde oynayamadığı için maçı tribünde kız arkadaşıyla birlikte takip etti.

Kaynak: Sporx.com / Spor

barcelona italya milan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title