Haberler

İskenderunspor 1967 Maçını İzleyene Ücretsiz Tavuk Dürüm

Güncelleme:

Hatay Amatör Süper Ligi'nde mücadele eden İskenderun Spor sahasında oynadığı lig maçında taraftarlarına ücretsiz tavuk dürüm dağıttı.

Hatay Amatör Süper Ligi'nde mücadele eden İskenderunspor 1967 sahasında oynadığı lig maçı öncesi taraftarlara ücretsiz tavuk dürüm ikramında bulundu. Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun seyircileri stada çekmek için böyle bir uygulama yaptıklarını söyledi.

ÜCRETSİZ TAVUK DÜRÜM DAĞITILDI

İskendernuspor 1967'nin Ekincispor'u konuk ettiği karşılaşma öncesi ve sırasında saha kenarında kurulan döner standı ile taraftarlara ücretsiz döner ikram edildi. Maçı izlemeye gelenler İskenderun'un meşhur dürümü için kuyruga girerken, diğer taraftan da sahada çekişmeli karşılaşma oynandı. Doksan dakikanın sonunda ev sahibi takım İskenderunspor, konuk takım Ekincispor'u 3-1'lik skor ile yendi.

"ESKİ RUHU KAZANDIRMAK İSTİYORUZ"

Seyircileri stada çekmenin yollarını aradıklarını belirten İskenderunspor 1967 Kulübü Başkanı Ali Gökhan Olgun, "Takımımıza olan ilgiyi yeniden canlandırmak, eski ruhunu kazandırmak için bir mücadele veriyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımızı ve daha fazla seyirciyi çekmek için ücretsiz döner ikramında bulunmayı düşündük. Buna benzer değişik projelerle taraftarları sahalara çekmeyi düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İskenderunspor 1967 Ali Gökhan Spor Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500

Yorumlar (25)

eski akpli:

Tam AKPlilere göre bir haber makarna kömürün yanında döner iyi gider

24
34
yanıtYanıtla
zaza1234:

yalnız fena yedin lafı,siteyi terket bence.olmadı geçen seçimden kalan kömürü yak ,makarnanı pişir yi gari yih yeh yah:)

yanıt0
yanıt0
eski hdp li:

oylar akp ye. . bol kebap yemek isterseniz oylar akp yeeee. .

13
25
yanıtYanıtla
eski akpli:

makarna size yetiyor diye biliyorum

yanıt8
yanıt11
VİRANŞEHİRLİ:

eski akpli sana çokmu makarna verdiler ağzından düşmüyo :)

yanıt6
yanıt7
Yeni AKPLI:

Cart curt etemyin AKP tek basina Iktidar. . .

yanıt0
yanıt0
Fuat RavniMobil-IOS:

Akpliler kosun kebab icin oyunuzu verin, allah sizi islah etsin. Akp=müslümanlikla alakasi yok!!!

6
20
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bu yorumu yazarak senın ne kadar müslüman oldugun da belli oluyor. Burda yazı yazıp durucana git dini ortamlara katıl 3 ay sonra su yazdıgın yazıyı oku bakalım bu yazyı ben mı yazmısım dersin.

yanıt4
yanıt2
Akp:

Dinden çıkarsın dikkat et

yanıt4
yanıt2
...:

bence güzel uygulama, stat önünde aç karnına eşek etli sucuğa abanmaktan eyidir hocam

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title