Haberler

İnegölspor Teknik Direktörü Güldüren'nin Açıklaması

Güncelleme:

İnegölspor'un teknik direktörü İsmail Güldüren, "Play-off'u cebimize koyarak şampiyonluğu düşünmek istiyoruz" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'un teknik direktörü İsmail Güldüren, "Play-off'u cebimize koyarak şampiyonluğu düşünmek istiyoruz" dedi.

Güldüren, gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalya'da 10 gün süren kampın ardından İnegöl'e dönerek hafta sonunda Kırklarelispor ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Antalya'da iyi çalıştıklarını belirten Güldüren, "İnegöl'de de inşallah bunun devamını getiririz. Play-off'u cebimize koyarak şampiyonluğu düşünmek istiyoruz. İnegölspor olarak iyi çalışırsak ve şehir olarak bütünlüğü sağlarsak play-off'a kalacağımıza inanıyoruz" ifadesini kullandı.

Yeni transfer ettikleri Mümin Aysever, Ali Akburç ve Erdinç Karakaş'ın, takıma katkı sağlayacağına inandığını anlatan Güldüren, grupta kalan 17 maçı final olarak gördüklerini dile getirdi.

İlk yarıdaki Kırklarelispor maçının, bu dönemde oynadıkları en kötü müsabakalardan biri olduğunu vurgulayan Güldüren, "Hedefi olan bir takımız. Bundan sonra içeride ve dışarıda hiçbir türlü puan kaybına tahammülümüz yok" diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

İsmail Güldüren Kırklarelispor İnegölspor Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title