Haberler

İlker Aycı: "Türk Hava Yolları Ailesi Olarak Bu Ortaklığın Uzun Soluklu Olmasını Diliyoruz"

- İlker Aycı: "Türk Hava Yolları ailesi olarak bu ortaklığın uzun soluklu olmasını diliyoruz"İSTANBUL - Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, "Türk Hava Yolları ailesi olarak bu ortaklığın uzun soluklu olmasını diliyoruz.

- İlker Aycı: "Türk Hava Yolları ailesi olarak bu ortaklığın uzun soluklu olmasını diliyoruz"

İSTANBUL - Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, "Türk Hava Yolları ailesi olarak bu ortaklığın uzun soluklu olmasını diliyoruz. Biz de bu iş ortaklığını 2020 yılına kadar uzattık ve Avrupa basketboluna yeni ufuklar açacak ve üst düzey performanslar sergilenmesini sağlayacak" dedi.

2017 Turkish Airlines Euroleague Final-Four öncesi, Çırağan Sarayı'nda basın toplantısı düzenlendi. Birçok ülkeden 400'e yakın basın mensubunun katıldığı toplantıda Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ve başarılı oyuncu Bogdan Bogdanovic, CSKA Moskova Başantrenörü Dimitris Itoudis ve Nando de Colo, Olympiakos Başantrenörü İoannis Sfairopoulos ve Vassilis Spanoulis, Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso ile Sergio Llull basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Öncesinde ise Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı açıklamalarda bulundu.

"Bu iş ortaklığını 2020 yılına kadar uzattık"

İlker Aycı, " İstanbul'a hoşgeldiniz" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Medeniyetlerin beşiği İstanbul. Gerçek bir kozmopolit ve dinamik bir yaşam ile manzaraları olan ve en çok seyahat eden insanları bile etkileyen şehre hoşgeldiniz. Hem sanat hem kültürün tadını çıkaracaksınız. Euroleague'de isim sponsorluğu yapıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Olağanüstü bir organizasyon ce 1992'de, 2012'den sonra 3'ncü kez ev sahipliği yapıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bortemou'ya da çok teşekkür ediyorum. İsteğimizi şevkimizi bizimle paylaştı. Teşekkür ediyorum. Umarım tıpkı 2012'deki gibi müthiş bir rekabet izleriz sahada. 16 takımın oluştupu ligden sonra play-off ve şimdi Final Four bu heyecana ortak olacak. Türk Hava Yolları ailesi olarak bu ortaklığın uzun soluklu olmasını diliyoruz. Biz de bu iş ortaklığını 2020 yılına kadar uzattık ve Avrupa basketboluna yeni ufuklar açacak ve üst düzey performanslar sergilenmesini sağlayacak. Biz büyük bir gururla THY olarak ULEB ile de özel bir işbirliğimiz var. Bu da basketbolun bizim markamız için ne kadar dar önemli olduğunu gösteriyor. 3 eski kıtanın tam ortasında 87 önemli şehre sadece 3 saat uçuş mesfesinde olan bir ülke oalrak ve THY olarak dünyanın her yerine uçuş yapan bir şirket olarak gurur duyuyoruz. Spor ile alaakalı çok ciddi tutkumuz var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakakanımız Akif Çağatay Kılıç'a çok teşekkür ediyorum. TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'na vve Bortemou'ya da çok teşekkür ediyorum. Final Four'da mücadele edecek 4 takıma da başarılar diliyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türk Hava Yolları İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title