Haberler

Gelini İki Kez Kaçırdı, Sonunda Muradına Erdi

Güncelleme:

22 yaşındaki Cihan Tümer, iki kez kaçırdığı Galatasaraylı eski basketbolcu Haşim Murat Yurdakul'un kızı 18 yaşındaki Ege Yurdakul ile sonunda evlendi.

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi Sarıdüz Köyü'nde yaşayan orman işçisi 22 yaşındaki Cihan Tümer, iki kez kaçırdığı Galatasaraylı eski basketbolcu Haşim Murat Yurdakul'un kızı 18 yaşındaki Ege Yurdakul ile sonunda dünya evine girdi. Çiftin düğünleri, köyün geleneklerine göre yapıldı. Yurdakul Ailesi'nden kimse düğüne katılmadı.

İKİ KEZ KAÇIRILMIŞTI

Ege Yurdakul, Çanakkale'nin Ezine İlçesi Geyikli Beldesi'ndeki yazlıklarının yakınından geçen 31 Temmuz'da Cihan Tümer tarafından kaçırıldı. Haber ulusal basında ganiş yer buldu. İki gün sonra Kazdağları'nda bir barakada bulunan Yurdakul, yaşı küçük olduğu için ailesine teslim edildi. Ancak, Tümer, 6 ay sonra genç kızı bu kez İstanbul'daki evlerinden ikinci kez kaçırdı. Bu defa Ege Yurdakul, Cihan Tümer'in Sarıdüz Köyü'ndeki baba ocağında bulundu. Ege'nin ailesi, Cihan Tümer ile evlenmesine karşı çıktı. Cihan Tümer ise "Sevenleri ayırmayın" diyerek Yurdakul Ailesi'ne yalvardı. Sonunda Ege'nin yaşı reşit oldu ve genç çift Bayramiç'e 15 kilometre uzaklıktaki Sarıdüz Köyü'ndeki düğünle evlendi.

OYNAMAKTAN YORULDULAR

Dün akşam köy geleneklerine göre kına gecesi ve kız çıkarma töreni, ardından da aynı gün düğün yapıldı. Gündüz gelen misafirlere yemek ikramında bulunuldu. Gece yapılan düğün ile dünya evine giren Cihan-Ege Tümer çifti köy meydanındaki eğlencede oynamaktan yoruldu. Düğüne, Yurdakul Ailesi'nden kimse katılmazken, gelin Ege "Onların canı sağ olsun" dedi. Düğün davetiyelerinde yazan, 'Hiç ummazken birbirine hediye gibi gelen 2 gencin seyirlik değil ömürlük aşk öyküsü. Hoş geldin dünyama' dizeleri dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ege Yurdakul Cihan Ege Çanakkale Bayramiç Spor Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden 'Neden' sorusuna 'Sadece Allah rızası için' yanıtı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden "Neden" sorusuna "Sadece Allah rızası için" yanıtı

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

500

Yorumlar (43)

nilay:

açlık kapıdan girince , aşk bacadan uçunca, görürüm o büyük aşkı :)))

64
9
yanıtYanıtla
HapşuMobil-IOS:

Bence gelin damadı kacırmıştır gözlere bakın

66
1
yanıtYanıtla
aga:

nilay, melis, türk kadınlarının temel fikrini ortaya koymuş: ''Parasız adamla Aşk olmaz; erkek dediğinin cebi dolu olmalı!!''

27
28
yanıtYanıtla
dil darbesi:

salak herif. herkes boşanıyo. bu sazan evlenmiş.

24
21
yanıtYanıtla
ahmet:

bu 22 yaşndaysa kızda 18 yşandaysa ben 5 yaşndayım. biri 35 40 birisi 25 30

28
9
yanıtYanıtla
yagmurmobilWeb@haberler.com:

Çok tatlılar inş. bir ömür mutlu olurlar olumsuz yorumlayanlar gönül kimi severse en güzeli odur herşeyi kılıfına göre yaşayamazsınız ısmarlama olmaz temiz duygular bu zengin mutlu olurum bu yakışıklı mutlu olurum bu mantıgın kurbanlarını hergün buradan okuyorsunuz zaten.

32
4
yanıtYanıtla
SeydikemerlimobilWeb@haberler.com:

Tek taraflı düğün yaptınız da noldu. Eliniz gök halkaya mı erdi. Öbür tarafta doğuran ana küs büyüten baba küs beride kızımız döktürürüyor. Erkek de zafer kazanmış havasında. Hiçmi akıl yok sizde nedin edin gönüllerini yapın öyle evlenin. Hiçbir ana babanın yüreği taş değildir. Şimdi pompalıyla baba veya kayınbirader düğüne gelseydi iyi mi olacaktı. Ben olsam gelirdim.

19
15
yanıtYanıtla
trmobilWeb@haberler.com:

Insallah pisman olmaz cunku yasi daha cik genç

32
0
yanıtYanıtla
anonim:

türkiye''de giderek azalan kızlardan, paralı biri yerine AŞKı tercih etmiş!

26
5
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Bu kiz koye alisamaz gibi, keske koyden evlenseydin

24
6
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title