Haberler

İbrahim Toraman, Eşini Dövdüğü İçin Spor Programından Kovuldu

Güncelleme:

360 TV'de spor yorumculuğu yapan eski Beşiktaşlı İbrahim Toraman, hamile eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle programdan gönderildi.

Eşi Eylem Yıldız'ın şiddet uyguladığı iddiasıyla boşanma davası açtığı Beşiktaşlı eski futbolcu İbrahim Toraman, 360 TV'de Serhat Ulueren'in sunduğu Telegol programındaki yorumculuk görevinden ligin bitimine 4 hafta kala gönderildi.

YERİNE SERDAR BALİ GETİRİLDİ

Kanal yönetiminin anlaşarak yollarını ayırdıklarını ifade ettiği İbrahim Toraman'ın yerine yorumculuğa Serdar Bali getirildi. Toraman ise "Ödemeleri zamanında yapmadıkları için kendim ayrıldım; kovulmadım" diye konuştu.

(Yeni Yüzyıl)

Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Toraman Serhat Ulueren Eylem Yıldız Spor Haberler

500

Yorumlar (30)

mallık yapmayın:

Olayın ayrıntılarını bilemeyiz ama genele bir yorum yapmak istedim. Türk kadınları evliliği ve erkeği para olarak gördüğü sürece böyle dayak yemeyi de göze alacak. Nasıl bir malı para verip alıyorsun baktın hoşuna gitmiyor yerden yere çarpıp kırıyorsun, mal gibi aldığın kadına da canın sıkılınca iki tokat atarsın tabi. Türk kadınları kusura bakmasınlar ama biraz kendilerini geliştirmeli artık hayattaki tek gaye zengin kocaya kapak atmak değil. Kadın da kariyer yapmalı kendini geliştirmeli.

34
39
yanıtYanıtla
Mehmet Selçuk:

İbrahim Toraman Beşiktaş sayesinde edindiği kariyeri, daha önce İbrahim Üzülmez ile kavga ederek bitirmişti, bu da onun son varyetesi olmuş

55
1
yanıtYanıtla
AdemMobil-IOS:

YETER SU BOSANMALARDAN DOLAYİ KAN RMİCİ VAMPİRLER GİBİ ADAMİN MALİNA SALDİRAN KADİNLARDAN BİKTİK.BU NASİL HUKUK SİSTEMİ BOYLE.

4
18
yanıtYanıtla
Memo:

Kadin yuzunu boyamismi sizce

3
19
yanıtYanıtla
tr:

kadının niyeti belli para koparmak

6
14
yanıtYanıtla
murat:

Agirbasli erkek, ne olursa olsun esini dovmez. bu boyle biline.

15
3
yanıtYanıtla
Samsunlu:

adamlık kadını dövmek değil ibo

11
7
yanıtYanıtla
AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ:

AHLAKSIZ ZİBİDİ

16
2
yanıtYanıtla
seba:

Bazi erkeklerde gercekten insaf yok . karsindaki bir bayan; begenmiyorsan neden dovuyorsun , bosa gitsin o kadar. kimse kimsenin mali degil . kisisel gelisimini tamamlamamis erkekler kadina siddete basvuruyorlar. ofke kontrolu , kisisel gelisim dersleri okullarda ogretilmeli.

16
0
yanıtYanıtla
QBT:

şikeci herif karga bursa maçında kendi kalene attığın gollerle bursayı nasıl şampiyon yaptığını üzülmezle kavganı bide bu olay zaten hep sen dürüst insansın toraman

7
8
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title