Haberler

Hikmet Karaman, Taraftarlardan Destek İstedi

Güncelleme:

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, hafta sonu iç sahada oynayacakları Karabükspor maçı için taraftarlardan destek istedi.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, taraftarlardan destek isteyerek, hafta sonu iç sahada oynayacakları Kardemir Karabükspor maçında tribünlerin dolu olmasının takıma güç katacağını söyledi.

Kayseri Erciyesspor, ligin 22. haftasında iç sahada Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Hacı Boydak Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma koşusunun ardından pas kontrol ve dar alanda topla çalışma yaptı.

Takımda ilk 11'e girmekte zorlanan futbolcular ile Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kayseri Şekerspor arasındaki hazırlık maçıyla devam eden antrenman sırasında futbolcuların hırslı oldukları gözlendi.

Antrenmandan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Karaman, Akhisar Belediyespor galibiyetiyle ligde uzun bir aranın ardından 3 puana ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Takımına güveninin tam olduğunu vurgulayan Karaman, şöyle devam etti:

"Geçen haftayı geride bıraktık bu hafta kendi sahamızda oynayacağız. Önemli bir maça çıkacağız. Futbolcularımız Akhisar Belediyespor karşısında Kayseriy'e bir mesaj verdi. Futbolcular diyorlar ki 'geçen hafta ligin önemli takımı karşısında iyi mücadele ettik. mücadelenin karşılığını aldık.' Taraftarların, sporseverlerin, tüm herkesin cumartesi günü stadyumda olması gerekiyor. Bursa'ya gidiyorsun taraftara bakıyorsun futbol şehri diyorsun. Akhisar Belediyespor ile maç oynadık bir bakıyorsun inanılmaz bir atmosfer var taraftarda. Kayseri'nin de bunu göstermesi lazım. Süper Lig'de iki takımı olan tek şehir burası. O zaman burada bir potansiyel var demek ki. Oyunculara 'evet arkamızda bir şehir var. mutlaka aldığımız paranın veya formanın hakkını vermemiz gerekir' dedirtmemiz gerekiyor. O zaman hadi bakalım Kayserililer cumartesi görelim sizi."

Mavi-siyahlı takım, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla sürdürecek.

Kaynak: AA / Spor

Akhisar Belediyespor Kayseri Erciyesspor Hikmet Karaman Spor Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title