Haberler

"Hakemlerim Talimat Aldı" Dediği Söylenen Deniz Ateş Bitnel, PFDK'ya Sevk Edildi

Güncelleme:

Olaylı Galatasaray-Trabzonspor maçı için, "Hakemlerim talimat aldı." dediği söylenen ve tüm eleştirilerin hedefi olan hakem Deniz Ateş Bitnel, PFDK'ya sevk edildi.

Geçtiğimiz sezon oynanan Galatasaray - Trabzonspor karşılaşmasındaki yönetimi çok tartışılan Deniz Ateş Bitnel'e ilişkin, Trabzon yerel basınında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Bitnel'in özel bir röportaj vererek; "Galatasaray maçında Trabzonspor'a oyun oynandı ve yan hakemlerim talimat aldı" dediği öne sürüldü. Ancak Bitnel bu iddiaları yalanlasa bile, TFF, Deniz Ateş Bitnel'i PFDK'ya sevk etti.

DENİZ ATEŞ BİTNEL'E 6 AY CEZA YOLDA!

PFDK'dan yapılan Deniz Ateş Bitnel açıklamasında "A Klasman Hakemi DENİZ ATEŞ BİTNEL'in Merkez Hakem Kurulu Talimatı'nın 38/1. maddesinin ihlali nedeniyle 01.11.2016 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir." ifadeleri kullandı. PFDK'ya sevk edilen Deniz Ateş Bitnel'in Merkez Hakem Kurulu Talimatı'nın ihlalinden dolayı 6 ay men cezası alması bekleniyor.

İŞTE BİTNEL'İN PFDK'YA GÖNDEREN O TALİMAT

MADDE 38 - DİSİPLİN HÜKÜMLERİ

a) Geçerli mazereti olmadan ısrarlı olarak görev kabul etmeyen, müsabaka sonucunu etkilemeye yönelik girişimlerde bulunan, sosyal yaşamı ve davranışları ile futbol camiasını küçük düşürecek tutum sergileyen görsel, işitsel, yazılı (internet dahil) ve sosyal medyada futbol ve hakem yorumculuğu yapan sosyal paylaşım sitelerinde milli, ahlaki ve sportif kültüre aykırı yazı, yorum ve paylaşımlarda bulunan kurul üyeleri hakem, gözlemci, mentör ve eğitimcilerin lisanları Disiplin Kurulları tarafından iptal edilebilir, hak mahrumiyeti cezası verilebilir.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Merkez Hakem Kurulu Trabzonspor Galatasaray Deniz Ateş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title